As vrea sa specific de la inceput,ca nu stiu nimic despre legile in vigoare,sau demersul al acestor situatii.Mi sa intocmit dosar penal pentru alcool la volan.Care ar putea fi sentinta in cazul meu:Conducerea autovehiculului pe drum public sub influenta alcoolului,alcoolemia 1.85 la proba biologica.Nu am antecedente penale,nu am provocat nici un eveniment rutier intretimp,nu m-am opus la nici o cerere al politiei(suflare in fiola,acte...),am fost politicos(ma gandesc ca asta nu prea conteaza).Sunt citat pe data de 28.11.2006,am un avocat,dar de la el nu am aflat nimic.Sentiintele de care am auzit eu:-puscarie cu suspendare,amenda administrativa(sau penala),puscarie:((.Cei care sunt in tema in legatura cu problema mea,va rog ajutati-ma.VA MULTUMESC DIN SUFLET.
Buna seara am si eu o rugaminte la dumneavoastra daca se poate sa ma lamuriti si pe mine cu o chestie.
Eu sunt in germania si ieri dimineata ma prins politia beat la volan si am avut 0.97 alchool in aerul expirat iar el mia spus ca nu voi mai conduce niciodata aici in germania.
Dar voi face puscarie?E a 2 abatere prima data ma prins in romania dar sa rezolvat si imi iesise in sange 0.78.
Daca e sa mil dea inapoi pot face ceva ca sa mai pot conduce aici in germania?
pt domnul LAUR din momentul cand dosarul a ajuns la parchet poate dura intre 2-6 luni pana iti vine rezolutia aksa .....la mine a durat 6luni si 2 saptamani :)
cat despre domnul alexandru cip ....si in germania este aceasi chestie daca rezolvati cu analizele .... daca se dovedeste a fii contraventie si nu infractiune puteti conduce fara probleme !!!
zazutzu am si eu o intrebare....mi-au venit rezultatele de la recalculare...acum care este urmatoarea procedura?politistul vine cu o propunere pe care o trimite procurorului...detaliaza mi te rog procedura.multumesc
Daca analizele sunt in favoarea ta....politistul care se ocupa de caz...dosarul o sa il trimita la parchet cu propunere de scoatere de sub urmarire penala ....si dupaia astepti sa iti vina aksa rezolutia.....insa daca ai bafta de un procuror mai asa.,... poate cere o contraexpertiza...dar ai noroc ca cei de la IML nu isi da in cap cu alt rezultat ...a iesit asa ...asa ramane...eu am fost tim de 6 luni aproape luna de luna la parchet si am intrebat de starea dosarului ....dar eu am prins si perioada de vacanta de 3 luni :).....poate u ai mai multa bafta si scapi mai repede....mergi la procurorul de servici si intrebi de starea dosarului ....
luni aflu si eu valorile care au iesit la recalculare pentru ca nu sunt in bucuresti si prin telefon nu mi le pot comunica....sa speram ca se ia in considerare ce e mai favorabil pentru mine , cat despre timpul de asteptare nu ma mai intereseaza, daca se termina cu bine si-mi recapt permisul.multumesc zazutzu
Permis de conducere
0prisH
Buna seara! Am avut un moment de inconstienta in care m-am urcat baut la volan pe data de 24.07.2016 cu o alcoolemie in aerul expirat de 0.59 ml/l . Politia ... (vezi toată discuția)