As vrea sa specific de la inceput,ca nu stiu nimic despre legile in vigoare,sau demersul al acestor situatii.Mi sa intocmit dosar penal pentru alcool la volan.Care ar putea fi sentinta in cazul meu:Conducerea autovehiculului pe drum public sub influenta alcoolului,alcoolemia 1.85 la proba biologica.Nu am antecedente penale,nu am provocat nici un eveniment rutier intretimp,nu m-am opus la nici o cerere al politiei(suflare in fiola,acte...),am fost politicos(ma gandesc ca asta nu prea conteaza).Sunt citat pe data de 28.11.2006,am un avocat,dar de la el nu am aflat nimic.Sentiintele de care am auzit eu:-puscarie cu suspendare,amenda administrativa(sau penala),puscarie:((.Cei care sunt in tema in legatura cu problema mea,va rog ajutati-ma.VA MULTUMESC DIN SUFLET.
Este posibil ca un dosar penal pentru acloolemie sa dureze 5 ani pana sa ajunga in instanta? Va intreb deoarece in Cluj Napoca, acolo unde se afla dosarul meu cei de la cercetari penale mi-au spus ca ei inca mai au dosare nerezolvate din anul 2007.
Am fost prins acum 4 luni la volan cu 1.18 in aer iar in sange prima proba 2.4 a doua 2.3(la partea asta deja stiu cam ce ma asteapta, anulare, amenzi, pedepse cu suspendare, etc).
As dori sa intreb, persoanele de competentza in acest caz, daca am sansa sa-mi cer dovada de permis pana la incheierea procesului.
Permis de conducere
0prisH
Buna seara! Am avut un moment de inconstienta in care m-am urcat baut la volan pe data de 24.07.2016 cu o alcoolemie in aerul expirat de 0.59 ml/l . Politia ... (vezi toată discuția)