As vrea sa specific de la inceput,ca nu stiu nimic despre legile in vigoare,sau demersul al acestor situatii.Mi sa intocmit dosar penal pentru alcool la volan.Care ar putea fi sentinta in cazul meu:Conducerea autovehiculului pe drum public sub influenta alcoolului,alcoolemia 1.85 la proba biologica.Nu am antecedente penale,nu am provocat nici un eveniment rutier intretimp,nu m-am opus la nici o cerere al politiei(suflare in fiola,acte...),am fost politicos(ma gandesc ca asta nu prea conteaza).Sunt citat pe data de 28.11.2006,am un avocat,dar de la el nu am aflat nimic.Sentiintele de care am auzit eu:-puscarie cu suspendare,amenda administrativa(sau penala),puscarie:((.Cei care sunt in tema in legatura cu problema mea,va rog ajutati-ma.VA MULTUMESC DIN SUFLET.
pedeapsa este de 5 luni cu suspendare la care se adauga 2 ani de incercare,in tital 2 ani si 5 luni.Dupa trecerea acestui termen cazierul devine ,,curat" adica intervine reabilitarea de drept.
zici asta pt k nu ai patito probabil. dar dak ti sar intampla si tie ai mai gand la fel ? cand depinzi de permisul ala si realizezi abea dupa ce o patesti. eu gandesc k la prima abatere sa il ia pe 6,7....12 luni dar sa til dea inapoi si abea la a doua abatere sa dea si puscarie cu executare si fara permis in viata. parerea mea
gata.s-a terminat pt mine .solutia:anulat permisul.acum am cateva intrebari pt cine cunoaste:1 pot da si acum de permis dar mi-l da dupa un an sau doar dupa un an pot da?2 ce acte imi trebuie? 3 cazierul ramane patat in acest an sau dupa cele 5 luni si 2 ani si 5 luni de incercare caci daca ramane patat nici un politist de la circulatie nu imi da permisul mie permisul fiind condamnat pt alcool la volan.cel putin asa sper : sa mi-l dea.4 trebuie sa fac scoala toata sau doar ore de legislatie?( asa am inteles).Ms Daaca mai am intrebari le voi pune. Sper sa nu se supere nimeni.
1. Nu poti da examenul decat la trecerea anului,dar la scoala te poti inscrie mai repede.
2.Dosar complect pentru sc.:Analize medicale, pshiologic,curs legislatie....
3.Cazierul ramane ,,patat" 2 ani si 5 luni.Nu are treaba cu redobandirea permisului.
4.Cand trebuiau -cand nu trebuiau facute si orele de condus,din cate stiu deocamdata nu se fac,ramane de vazut pana te inscri la sc.
Permis de conducere
0prisH
Buna seara! Am avut un moment de inconstienta in care m-am urcat baut la volan pe data de 24.07.2016 cu o alcoolemie in aerul expirat de 0.59 ml/l . Politia ... (vezi toată discuția)