As vrea sa specific de la inceput,ca nu stiu nimic despre legile in vigoare,sau demersul al acestor situatii.Mi sa intocmit dosar penal pentru alcool la volan.Care ar putea fi sentinta in cazul meu:Conducerea autovehiculului pe drum public sub influenta alcoolului,alcoolemia 1.85 la proba biologica.Nu am antecedente penale,nu am provocat nici un eveniment rutier intretimp,nu m-am opus la nici o cerere al politiei(suflare in fiola,acte...),am fost politicos(ma gandesc ca asta nu prea conteaza).Sunt citat pe data de 28.11.2006,am un avocat,dar de la el nu am aflat nimic.Sentiintele de care am auzit eu:-puscarie cu suspendare,amenda administrativa(sau penala),puscarie:((.Cei care sunt in tema in legatura cu problema mea,va rog ajutati-ma.VA MULTUMESC DIN SUFLET.
Toata lumea isi asuma riscuri si cand iese din casa, si daca sta incuiat in ea... Riscant a fost si sa mearga baut la volan, nu?
Nu vad de ce sa estimam noi daca e riscant sau nu pentru user, asta el stie.
Cat despre pedeapsa cu executare, da-mi un singur exemplu de sentinta penala pentru o condamnare a unui non-recidivist la inchisoare cu executare pentru conducere sub influiente si aburi de alcool... :D Ma indoiesc.
Dar, nefiind penalist, imi asum daca gresesc, asa incat poate imi dai tu un exemplu VERIFICABIL de astfel de condamnare.
Verificabil inseamna sa-mi spui unde a fost publicata speta ori sa dai numar de dosar... a doua parte fiind mai putin recomandata, intrucat as afla date personale despre clientii altora, nu e tocmai deontologic.
Meesi, chiar astept cu nerabdare.
mi-au iesit 0.80 si 0.70 cele doua probe date in acea noapte. mai ajunge cazul la un procuror ? sau se considera ca sunt la limita si primesc amenda administrativa , permisul suspendat pe 3 luni si cu o invatatura de minte ?multumesc
Permis de conducere
0prisH
Buna seara! Am avut un moment de inconstienta in care m-am urcat baut la volan pe data de 24.07.2016 cu o alcoolemie in aerul expirat de 0.59 ml/l . Politia ... (vezi toată discuția)
Accident
andreyutzu22
Am si eu o problema...am patit in octombrie un accident...o tamponare intr-un parapet....nu au fost victime...problema este ca eram sub influenta ... (vezi toată discuția)