AVLIL a scris:
Toata lumea isi asuma riscuri si cand iese din casa, si daca sta incuiat in ea... Riscant a fost si sa mearga baut la volan, nu?
Nu vad de ce sa estimam noi daca e riscant sau nu pentru user, asta el stie.
Cat despre pedeapsa cu executare, da-mi un singur exemplu de sentinta penala pentru o condamnare a unui non-recidivist la inchisoare cu executare pentru conducere sub influiente si aburi de alcool... :D Ma indoiesc.
Dar, nefiind penalist, imi asum daca gresesc, asa incat poate imi dai tu un exemplu VERIFICABIL de astfel de condamnare.
Verificabil inseamna sa-mi spui unde a fost publicata speta ori sa dai numar de dosar... a doua parte fiind mai putin recomandata, intrucat as afla date personale despre clientii altora, nu e tocmai deontologic.
Meesi, chiar astept cu nerabdare.
Daca s-a dat o pedeapsa cu executare pt conducere cu permisul suspendat ( undeva prin provincie s-a intamplat) de ce nu s-ar putea da cu executare si in acest caz care cu siguranta ca este mai grav ?:hm:
Imposibil nu este.;)
Pentru a se da o pedeapsa cu suspendare instanta trebuie sa motiveze si conduita inculpatului ar putea incurca instanta de a da o motivare in acest sens de suspendare a pedepsei.
Nu este deloc greu de motivat o condamnare cu executare in astfel de cazuri.