As vrea sa specific de la inceput,ca nu stiu nimic despre legile in vigoare,sau demersul al acestor situatii.Mi sa intocmit dosar penal pentru alcool la volan.Care ar putea fi sentinta in cazul meu:Conducerea autovehiculului pe drum public sub influenta alcoolului,alcoolemia 1.85 la proba biologica.Nu am antecedente penale,nu am provocat nici un eveniment rutier intretimp,nu m-am opus la nici o cerere al politiei(suflare in fiola,acte...),am fost politicos(ma gandesc ca asta nu prea conteaza).Sunt citat pe data de 28.11.2006,am un avocat,dar de la el nu am aflat nimic.Sentiintele de care am auzit eu:-puscarie cu suspendare,amenda administrativa(sau penala),puscarie:((.Cei care sunt in tema in legatura cu problema mea,va rog ajutati-ma.VA MULTUMESC DIN SUFLET.
Buna ziua. Am patit-o si eu az'noapte. Mi-a iesit 0,65 la suflat, la sange nu stiu, mi-a zis ca dureaza vreo 2 saptamani pentru rezultate, desi am avut impresia ca i-a aratat asistenta si nu parea bine ce-i arata. Eu am baut cateva beri, dupa care am luat o pauza. Imi luasem si un kebab, dar n-am apucat sa-l mananc.
Mi-au facut si niste teste de genul pus degetul la nas cu ochii inchisi si nu stiu ce prostii, si au vazut ca nu am nici un fel de probleme, nu eram beat.
Vreau sa va intreb:
1. Chiar nu se poate scapa de puscarie ? Tinand cont ca in afara de amenzi de parcare nu am avut vreodata probleme de nici un fel cu politia
2. Cam cat ar costa un avocat bun care sa ma ajute ? Am vazut ca tot recomandati, dar ar fi bine de stiut o estimare de pret fiindca nu oricine isi permite un avocat bun.
3. Cine este din Sibiu aici la care as putea apela, sau daca imi puteti recomanda pe cineva in Sibiu.
Pt F Mihai...Si eu am patito acuma 1 an si la fel am avut si eu ca si tine am avut in etilotest 0,53 si la probele de sange mi-au iesit prima 1,15 si a doua 1,05..Tin sa te anunt ca mi-am facut si recalculare si in recalculare cand vine raspunsul vine ceva de genu.Conducatorul auto la ora de a avut alcolemia de si iti pune acolo o valoare de exemple mie mi-a pus o valoare apropiata de 1,20 si atunci vezi ca sunt valori care si urca si sunt care si scad.Daca nu ai pe cineva la care sa motivezi nu are rost sa dai 510 sau poate sa marit ca ii dai degeaba.Amenda penala administrativa depinde de procuror ce cere la mine am avut un avocat de nota 10 A fost sef la politie la cercetari penale si daca el nu a stiut ce sa zica nu stiu altu care sa stie cum sa puna problema si tot nu mi-am putut obtine amenda penala sau administrativa.Am luat 8 luni cu suspendare si mai am de asteptat pana in iunie sa dau pt permis.
Ms. de raspuns Raul. Imi poti spune te rog cam cat te-a costat avocatul ? Si ce a insemnat 8 luni cu suspendare, ai facut cateva luni puscarie, sau cum ?
AM si eu o intrebare, de fapt mai multe..
In data de 29.11.2009, am avut un accident de masina ( fara victime, am intrat intr'o masina parcata, am reparat masina, proprietarul nu a depus plangere), fiind depistata cu o alcoolemie de 0,079 mg/l ( 0,79 in aerul expirat). Mi s'a retinut permisul de conducere si mi s'a dat o dovata in care scrie infractiunea si seria procesului verbal.
Dupa 2 saptamani m'a dus la politie sa intreb de dosar, insa nimeni nu stie nimic. Intrebarea mea este : la ce sa ma astept si daca imi v-a fi anulat permisul, in cat timp se prescrie cazierul ?
Au trecut 4 luni de atunci si nici un semn de la nimeni.#-o
Permis de conducere
0prisH
Buna seara! Am avut un moment de inconstienta in care m-am urcat baut la volan pe data de 24.07.2016 cu o alcoolemie in aerul expirat de 0.59 ml/l . Politia ... (vezi toată discuția)