Intrebare: Unde trebuie sa aplic pentru stergerea numelui meu din evidentele "sistemului"?
Motiv: consider ca nu mai imi este necesar sa platesc vreo taxa sau impozit, deoarece nu doresc unele servicii din partea "statului". Desigur voi folosi sistemul de "drumuri publice" si as fi de acord sa platesc unele taxe legate de acesta. In rest nu am nevoie de nimic. dar restul de impozite (pamant, profit, etc) le vad fara rost, deoarece acestea nu sunt justificate. Stiu ca exista cateva legi prin care esti "legat la maini" sa faci asta, dar atunci imi pun intrebarea: de fapt cat de liber sunt eu ca persoana in aceasta lume, pot sa ma desprind de o corporatie precum statul? Consider ca este furt faptul ca statul ma obliga sa platesc anumite taxe pentru "beneficiul meu", desi ma descurc singur in privinta asta, ma pot sustine singur fara probleme, fara a-mi oferi posibilitatea sa aleg daca vreau sau nu.
Auziti si voi tampenia SISTEMULUI.Vor sa oblige pe cei ce s-au debransat de la sistemul de termoficare, sa plateasca factura pt. caldura emanata de tevile ce tranziteaza apartamentul si de peretii vecinilor.
Doamne, remus, hai sa SCHIMBAM LEGEA.Asa ceva nu se poate.E dovada faptului ca discutiile noastre de aici nu sunt nejustificate.Daca as locui la bloc cu termoficare si m-ar pune sa platesc chiar daca sunt debransat, jur ca as taia tevile cu bomfaierul si sa-si faca ei tevi pe unde vor dar nu prin casa mea.Daca nu, sa-mi plateasca ei mie 'taxa' de tranzit prin locuinta mea.
cred ca ar trebui facut un fel de ONG pentru ca ei nu platesc nimic si sunt ale parlamentarilor si celor de pe langa ei.......si apoi am putea simplu sa le luam lor taxe si impozite......cu pistolul la cap pentru ca ei sunt tari ca si militienii care ne conduc si se dau rotunzi doar cand sunt mai multi sau in gasca....nu stiu daca s-a observat ca nici in masini si nici in controale nu sunt de unul singur.....ci cel putin 2-3,
deci cel mai simplu un fel de nigeria .....cine este amator sa ma anunte....fac pariu ca dupa 2-3 zile de stat se stie cum o dau si pe masa si pe fisa si pe tot neamu numa ca sa le dam drumu......in rest bafta la scavie.....
Singurul motiv pt care platesti impozite fara sa ti se ofere ceva in schimb este ca accepti. Desigur daca suntem putini ne vor ascunde, dar vom fi tot mai multi in timp si pot sa-si bage undeva banii lor de hirtie si fara valoare. Eu nu mi-am mai platit decat la masina, pt ca trebuie sa fiu corect circul pe drumuri, dar alte taxe n-am mai platit. Sunt sigur ca o sa vina, dar o sa-i astept cu o surpriza, nu dau doi bani pe ce o sa-mi faca. Decat sclav mai bine mort.