avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Să schimbăm împreună legea Refuz plata impozite/taxe
Discuție deschisă în Să schimbăm împreună legea

Refuz plata impozite/taxe

Intrebare: Unde trebuie sa aplic pentru stergerea numelui meu din evidentele "sistemului"?
Motiv: consider ca nu mai imi este necesar sa platesc vreo taxa sau impozit, deoarece nu doresc unele servicii din partea "statului". Desigur voi folosi sistemul de "drumuri publice" si as fi de acord sa platesc unele taxe legate de acesta. In rest nu am nevoie de nimic. dar restul de impozite (pamant, profit, etc) le vad fara rost, deoarece acestea nu sunt justificate. Stiu ca exista cateva legi prin care esti "legat la maini" sa faci asta, dar atunci imi pun intrebarea: de fapt cat de liber sunt eu ca persoana in aceasta lume, pot sa ma desprind de o corporatie precum statul? Consider ca este furt faptul ca statul ma obliga sa platesc anumite taxe pentru "beneficiul meu", desi ma descurc singur in privinta asta, ma pot sustine singur fara probleme, fara a-mi oferi posibilitatea sa aleg daca vreau sau nu.
Cel mai recent răspuns: minius , utilizator 00:23, 7 Ianuarie 2011
~ Conținut șters la cerere ~
buna seara,in final cum ati rezolvat problema impozitelor?ca am ajuns la suprasaturare.
Eu unul, am trimis un fel de petitie, nu mi s-a raspuns, dar nici n-am mai platit vreun impozit, stiu ca in cele din urma va urma sa dea un exemplu din mine, dar sunt pregatit de lupta si prefer sa stau drept decat sa cedez si sa o iau in fund cum vor ei. Ori liber ori mort.
Acum poate considerati ca nu aveti nevoie de stat si prin urmare nici darile nu trebuie sa vi le platiti. Insa?
La scoala ati fost ?

Megeti prin noroi sau pe trotuare ?
Cu masina pe unde circulati?

Apa potabila vretii sa beti? caldura sa va incalziti? apa calda sa va spalati? Bine , bine, veti spune ca platiti aceste servicii, insa oricare din acestea au fost realizate cu subventii de la buget. Nu s-ar fi putut realiza doar cu banii obtinuti prin plata lor.

In cazul unui accident cred ca ati dori sa vina o ambulanta si sa va salveze viata. Sau de va treziti dintr-o data ca baiatul sau fetita dumneavoastra are febra si ca abia mai supravetuieste, eu zic ca e bine ca puteti merge la vreun spital, sau ca aveti la dispozitie medici(insturiti tot din darile pe care nu vreti sa le platiti) care sa-i salveze viata.

Noaptea cred ca ati dori sa dormiti linistit si sa nu stai de paza ca sa va aparati de hoti si criminali. Puteti sa spuneti orice insa daca nu ar exista un organ cara sa supravegheze si sa aiba grija ca legea sa fie respectata va asigur eu ca nu ati mai dormi.

Daca intrati intr-un conflict cu vreun vecin aveti la dispozitie o judecatorie unde sa va faceti dreptate.

Parca e bine si ca nu va treziti cu o alta natie ca va invadeaza curtea si va pune baioneta in gat, si cred eu ca stati mai linistit stiind ca exista un organ ca armata care se ocupa ce acest lucru, chiar daca nu realizati.
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

O scurta "filozofie" a vremurilor pe care le traim. POPA GHEORGHE POPA GHEORGHE Am primit pe e.mail, un material care mi-a dat mult de gandit. Am aranjat putin materialul, pentru a putea fi citit mai usor. Am accesat link-ul din josul ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa ies din lista neagra a biroului de credit? marineursachi marineursachi am un card de salarii cu o datorie neplatita de 4 ani cu suma de 7 mil restanta.vreau sa stiu cum pot sa ies de pe lista neagra a Biroului de credit mentionez ... (vezi toată discuția)
Lngradire drept vot romani din diaspora croco_madness croco_madness Buna seara ! Locuiesc in londra si din pacate pentru tara mea nu am fost lasat sa votez cu toate ca am asteptat ore intregi la rand. Se poate da statul in ... (vezi toată discuția)