Puteati sa solicitati doar plata drepturilor salariale restante fara anularea deciziei de concediere.
Daca ati solicitat anularea deciziei de concediere si plata drepturilor salariale pana la data integrarii in cazul in care instanta va da castig de cauza probabilitatea de a restitui indemnizatia de somaj este mare.
imi poate spune cineva, cum se va proceda , in cazul meu ...?
Hotararea a fost data , dar eu deja am o slujba si lucrez de o luna , nu vreau sa ma mai intorc la cei care m-au concediat, chiar daca am cerut asta in instanta - atunci nu aveam de unde sa stiu ca o sa -mi gasesec un alt loc de munca , asa repede-, vreau sa raman la cei la care muncesc acum.
Deci cum ar trebui sa procedez, sa cer doar plata salariilor si a altor drepturi , pana la pronuntarea Hotarararii, ( asta daca nu fac ei contestatie)., sau ..?
Inca o data repet nu vreau sa plec de la actualul loc de munca......cum se va proceda , din puct de vedere al operarii in cartea de munca,,,?,
multumesc
Hotararea a fost pronuntata si am primt-o pe 17 mai, de anulare adeciziei cu plata tuturor drepturilor....
Solicitati reintegrarea si in acelasi timp solicitati si incetarea c.i.m. cu acordul partilor.
In carnetul de munca se va inscrie mai intai anulat decizia de concediere si reintegrat in functie in baza hotararii judecatoresti si apoi se va inscrie noua decizie de incetare a raportului de munca.
Buna ziua,
Ieri am fost la Tribunal si am aflat de la registratura ca , soc. a facut recurs. acum v- as ruga , mult , sa-mi spune-ti ce fac....? astept sa primesc citatie de la Bucuresti de la Curtea de Apel ( pt. ca mi s-a spus ca acolo se va judeca recursul) ?
Sunt un pic in dilema ca ...cineva mi -a spus ca trebuia totusi , dupa ce am primit Hotararea ( pe care scrie ca e " definitiva si executorie" ), trebuia sa trimit , catre socitate , Hotararea Legalizata si sa ne cerem drepturile, prevazute in Hotarare imediat , fara sa asteptam ca socitatea sa faca contestatie....
Care este adevarul ..? Am gresit ca am asteptat, sa facem acum e tarziu...? Sa asteptam...?
Noi am stat 14 zile , am fost la Tribunal si acum asteptam citatia de la Curtea de Apel . O fi bine cum am facut ....?
Care ar fi adevarul si ce sa facem incontinuare ?!
Va multumim ...si toate cele bune...!