Buna seara,
V-as ruga sa-mi spune-ti si mie daca , decizia care mi-a fost data , de angajator este completa, eu cred ca este nula din start , numai pt. faptul ca nu s-au respectat , art. 74 (10 din C.M .
DECIZIA NR.....
Data 02.03.2010
1. Contractul de munca nr, 1091 III L / 05.03.2010( aici au gresit si data de inregistrare a C.I M. - este 05.03.2008) al d-nei ...., incadrata subinginer , inceteaza incepand cu data de 02.03.2010.
2. Prezenta poate fi contestata in termen de 30 de zile de la comunicare la Tribunalul Bucuresti.
Imputernicitul societatii...
Am primit carnet de munca seria....
si decizia de incetare ..
Data 10.03.2010
Mentionez ca atat eu cat si sotul meu am primit aceeasi DECIZIE la aceeasi data.
Pot contesta decizia ca nula - nefiind corect scrisa.
Si pot contesta si pt. faptul ca conform CCMUNN - art. 81 (2) , ar fi trebuit sa se tina cont de faptul ca suntem sot si sotie ....
Mentionez ca nu a fost concediere colectiva....
Ce sanse as avea in instanta...?
Multumesc
Imi trebuie neaparat avocat..?
multumesc mult....dar mai spuneti-mi va rog......este obilgatoriu sa am avocat..?
nu ma pot reprezenta singur...?
sau sa depun doar intampinare...?
trebuie sa mergem personal( si eu si sotia ), e altfel decat la Tribunal ..?
noi fiind din Amara - Ialomita , ne gandeam ca doar acea intampinare este suficienta , fara sa ne mai prezentam noi la proces, sau sa ne reprezinte vreun avocat( nu cred ca ne-am putea permite{ in Buc. ne-a cerut 1500 ron .un avocat }).
Dar daca e obligatoriu....! nu stim ce vom face...!
asa cum am mai spus prezenta nu este obligatorie insa trebuie sa vedeti ce se afla in dosar ... intampinarea ar trebui depusa cu 5 zile inainte... se admite si la prima zi de infatisare.
multumesc mult....!
dar in dosar ar putea fi altceva decat am primit cu citatia( inscrisul soc. cu motivele recursului)...
eu vroiam sa stiu doar daca nu cumva ei au depasit termenul de sciere al recursului ( cele zece zile ) care le0au fost acordate de Tribunal...
La Curtea de apel imi pot vedea tot dosarul , ce contine , inteleg...
multumesc....pt. raspunsuri ...
Ce ma asteapta?
IORDAN ELENA
buna dimineata,
maine vreau sa merg la tribunal pentru a depune o plangere impotriva deciziei de concediere (art.65/1). stiu ca nu se percepe taxa de timbru, ... (vezi toată discuția)