Intr-adevar, dupa obtinerea hotararii primei instante puteati sa solicitati punerea in executarea cu riscul intoarcerii executarii in cazul in care in recurs angajatorul ar fi castigat.
Acum trebuie sa asteptati citatia de la instanta de recurs cu copie de pe recursul depus de angajator si dupa primire sa depuneti intampinare.
multumesc mult,
Deci acum nu mai facem nimic , ( referitor la Hotarare- am crezut ca daca e stipulat acolo cu drept de contestare in 10 zile, trebuie sa asteptam , sa vedem daca ei fac contestatie si apoi sa ne cerem drepturile...), asteptam sa vedem ce scriu ei in Recurs si sa facem inscrisul ...?!
Puteti sa mergeti la executor de indata , dar, aveti in vedere ca , daca pierdeti in recurs trebuie sa restitutiti banii si ramaneti si cu cheltuielile de executare date...
pe de alta parte , pana la devenirea irevocabila a hot. ma indoiesc ca v-o executa cineva...
Va multumesc mult , o sa atept sa primesc acasa, citatia cu coipia de recurs, sa vad ce au scris , si o sa fac intampinare si .....om vedea ce o mai fi.....!
Inca o data mii de multumiri ,,,!
Toate cele bune va doresc , o zi buna..!
Buna-ziua, imi cer scuze, dar am nevoie de ajutorul d-voastra, din nou....!
Pe data de 30 aug. se va judeca recursul ,la Curtea de Apel Buc., pe care l-a facut soc. impotriva Hot. pe care Tribunalul Ialomita ne-a dat-o. V-a trebui sa scriem o intumpinare , v-as ruga sa midati cateva detalii....
Societatea si-a bazat recursul pe art, 304(6,7,8) c.p.cv...., si binenteles spune ca nu lli s-a dat posibilitatea sa se apere, uitand sa precizeze ca de fapt , ei nu s-au prezentat de loc , si dupa doua amanari ( in care ei nu au venit cu "nimic'), Tribunalul Ialomita a luat respectiva Hotarare...
Acum eu sa scriu aceeasi, Intampinare , pe care am prezentat-o si aici , la Tribunal , sa mai adaug ceva....( pot sa spun ca ambele _si pe a mea si pe a sotiei , au trecut numele meu , cu toate ca au fost dosare separate si la dosar e trecut se parat numele noastre, dar in continuare ei nu cred ca dau prea mare importanta ...)
Mai trebuie sa pun si pt. Curtea de apel copii de pe Decizia de concediere...? ( sau au au de la dosar ..?)
Am putea oare acum....sa cerem doar plata drepturilor salaraile , fara reangajare( in TRibunal am cerut si reangajarea si ni s-a aprobat prin Hotarare)
Exista vreu model de intampinare pt. Curtea de Apel , sau facem ca si pt. Tribunal , ? ne adresam cu D- Presedinte al Curtii de Apel....?...
Cred ca am depasit , orice limita de bun simt,.{am scris f.f.f mult..!
Imi cer mii de scuze , si multumesc mult , pt. orice fel de sfat....!
Toate cele bune va doresc