avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contestatie decizie de concediere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contestatie decizie de concediere

Buna seara,
V-as ruga sa-mi spune-ti si mie daca , decizia care mi-a fost data , de angajator este completa, eu cred ca este nula din start , numai pt. faptul ca nu s-au respectat , art. 74 (10 din C.M .
DECIZIA NR.....
Data 02.03.2010
1. Contractul de munca nr, 1091 III L / 05.03.2010( aici au gresit si data de inregistrare a C.I M. - este 05.03.2008) al d-nei ...., incadrata subinginer , inceteaza incepand cu data de 02.03.2010.
2. Prezenta poate fi contestata in termen de 30 de zile de la comunicare la Tribunalul Bucuresti.

Imputernicitul societatii...

Am primit carnet de munca seria....
si decizia de incetare ..
Data 10.03.2010
Mentionez ca atat eu cat si sotul meu am primit aceeasi DECIZIE la aceeasi data.
Pot contesta decizia ca nula - nefiind corect scrisa.
Si pot contesta si pt. faptul ca conform CCMUNN - art. 81 (2) , ar fi trebuit sa se tina cont de faptul ca suntem sot si sotie ....
Mentionez ca nu a fost concediere colectiva....
Ce sanse as avea in instanta...?
Multumesc
Imi trebuie neaparat avocat..?

Cel mai recent răspuns: mihailcostache , utilizator 13:40, 29 Ianuarie 2011
Este ok in oricare dintre variante :).
Nu e obligatoriu sa indicati articolele din codul muncii (nici nu strica, nici nu ajuta in mod deosebit daca o faceti).
Insa neaparta sa insistati ca cereti executarea de bunavoie a hotararii judecatoresti nr .../ data...
multumesc mult ,dar am uitat sa intreb daca trebuie sa anexez si o copie dupa Hotararea Tribunalului , la cererea de executare a Sentintei...

multumesc si va doresc toate bune...!
La cerere atasati si o copie de pe Hotararea pronuntata de instanta de judecata.
Buna-ziua, alelez din nou la ajutorul d-voastra...!
Pe data de 05 ian. am depus cerere la angajator de respectare a Hotararii Tribunalului , respectiv - reincadrare si plata drepturilor salariale. De atunci nu am primit nimic de la unitatte , nici un raspuns...
Am sunat astazi si la Tribunal sa vad daca au depus Recurs ( asa era prevazut in Hotarare 10 zile de la primire- eu am primit-o pe 21. dec 2010 ..banuiesc ca pana azi ar fi trebuit si ei s-o primeasca). Hotararea a fost data pe 8 dec. 2010.Eu la Cererea pe care le-am dat-o am atasat si o copie de pe Hotarare , deci zic eu ca nu pot spune ca nu au primit-o...!
In cerere am cerut un termen de 15 zile(din 5 01.2011), pt. raspuns, s-au cam dus ...ce sa fac in continuare...?
Sa merg la Tribunal...mentionez ca pe Hotarare este precizat ca ...Hot. este executorie de drept .....?
Spuneti-mi va rog ce pasi ar trebui sa urmez de acum incolo...?
mergeti la tribunal sau sunati la registratura/arhiva pentru a afla daca s-a declarat recurs!

Alte discuții în legătură

Ce ma asteapta? IORDAN ELENA IORDAN ELENA buna dimineata, maine vreau sa merg la tribunal pentru a depune o plangere impotriva deciziei de concediere (art.65/1). stiu ca nu se percepe taxa de timbru, ... (vezi toată discuția)
Reintegrare in functie dupa concediere conelia anghel conelia anghel am castigat, pe fond, al II lea proces cu angajatorul privind modificarea CIM (felul muncii) prin care instanta [b]dispune[/b]: 1. reintegrarea pe functie ... (vezi toată discuția)
Anularea deciziei de concediere si repunerea in functia anterioara AdinaF AdinaF In cazul in care ordinul de concediere al unui angajat este declarat neconstiutional de Curtea Constitutionala si anulat de Curtea de Apel Bucuresti printr-o ... (vezi toată discuția)