avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 889 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters14976

Activitate ContSters14976

E corecta argumentatia lui legalpro, in asteptarea unor reglementari mai normale, nu putem decat sa ne conformam.
Multumesc.
Nu pot sa ma pronunt cat va costa un avocat pentru ca fiecare are onorariile lui.
elga50 a scris:

@avoc71

Nu este vorba despre partea comuna pe care oricum o vor plati si cei cu CT, ci despre o actiune tehnica si calcul facuta de furnizorul de agent termic.


Inteleg ca e vorba de calcul.
Răspuns la discuția firma platitoare sau nu de tva.
eu as face cu TVA
Răspuns la discuția un sfat
Actiune la instanta pentru uzucapiune. Dovediti ca l-ati stapanit timp de 20 ani si ati achitat impozitul la zi. Sunt sanse mari de reusita daca sunt indeplinite toate conditiile.
Pentru a opera uzucapiunea de la 10 la 20 de ani trebuie sa existe o posesie utila asupra lucrului, posesia sa se intemeieza pe just titlu, sa dureze de la 10 la 20 de ani si sa fie de buna credinta.

Daca opereaza uzucapiunea, efectul principal este acela ca posesorul dobandeste dreptul de proprietate sau alt drept real asupra lucrului.
Răspuns la discuția Dizolvarea Societate
Cum ati declarat-o inactiva? Ce demersuri ati intreprins? Oricum , daca era suspendata, tot trebuiau facute situatiile financiare anuale si depuse la fisc si la ORC.
In practica, au fost cazuri inc are s-au depus situatiile financiare cu intarziere si nu s-a mai radiat firma. O dizolvati dvs voluntar la ORC.
Cazierul fiscal e pt infractiuni.
Cursurile acelea de perfectionare unde au fost facute? Va ofera calificare?
Daca nu, atunci trebuie calificare, ideea este sa aveti o diploma pe care scrie ca sunteti inspector HR sau daca vreti, manager. Mie mi se pare ca daca esti manager HR e mai mult decat inspector.
ala de la amanet a fost de buna credinta, va despagubeste hotul.
nu stiu sa fi aparut inca normele