avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters190801

Activitate ContSters190801

Răspuns la discuția Cererea CEDO
Buna seara,
Actiunea Cedo are un formulat tip, care trebuie scris la calculator in mod uzual.
Data postei este data care se ia in considerare.
Buna ziua,
Poate parasi tara, dar intrebarea este daca aveti un program de vizitare minor, pentru ca aici ar exista probleme, daca se suprapune calatoria peste vizita.
buna ziua,
aveti sanse sa castigati procesul verbal, dar trebuie sa aveti un martor, pentru a rasturna prezumtia relativa de legalitate a procesului verbal.
Răspuns la discuția cheltuieli de judecata
buna ziua,
va trebuie o hotarare definitiva si irevocabile pentru a primi banii, trebuie in consecinta sa asteptati finalizarea recursului.
Buna ziua,
trebuie sa va duceti personal la sediul politiei care v-a citat , va intreaba daca vreti sa dati declaratii sau nu. aveti dreptul sa nu dati nici o declaratie, dar ei sunt obligati sa va aduca la cunostinta prin proces verbal care sunt acuzatiile. prin acelasi proces verbal se consemneaza daca vreti sau nu sa dati declaratie. sfatul meu este sa nu dati declaratie momentan. asteptati sa fiti chemat la procuror unde se va face prezentare de material si atunci puteti vedea dosarul si puteti da declaratii.
trebuie facuta o noua sesizare la Parchet , dar este posibil ca fapta sa fie prescrisa. totusi faceti demersurile necesare si odata cu plangerea depuneti si noile acte.
Răspuns la discuția accident rutier
pentru dreptul de a conduce se face o cerere la parchet, se elibereaza o adeverinta provizorie. trebuie sa va interesati ori la organul de cercetare (politie) ori la parchet, care este stadiul dosarului. daca dureaza de mai bine de 3 ani este posibil ca fapta sa se fi prescris(Termenele de prescriptie a raspunderii penale), se poate verifica si in instanta daca va mai ajunge acolo dosarul.
se poate incerca o actiune de radiere in instanta in baza actelor disponibile.
Răspuns la discuția anulare act administrativ
incearca sa detaliezi intr-un mod coerent
Răspuns la discuția administrator firma
chiar daca nu v-ati ocupat personal raspundeti pentru datoriile societatii, chiar si penal. societatea trebuie sa intre in mod normal in insolventa sau puteti cesiona societatea catre cineva care sa o ia cu tot cu datorii (e mai simplu juridic si ca timp, dar greu in practica).