avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Activitate CRIMO

Activitate CRIMO

Buna ziua !
Va doresc multa sanatate la copilas si reusita in demersul dumneavoastra
Stiu ca nu are legatura cu intrebarea dumneavoastra ,
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Parerea mea !
Chiar daca nu a fost ranit sau lovit , trebuia dus la spital pentru o evaluare , cu orice risc pentru dumneavoastra . Probleme medicale pentru domnul atat de in varsta si mai alea lovit cum spuneti la sold , pot aparea ulterior .
E doar o parere , de care nu e obligatoriu sa tineti cont .
Eu personal asa as fii facut .
In urma cu multi ani , am facut un cred de refinantare . Am primit banii numerar , insa eu , normal ca am achitat celalalt imprumut , urmana apoi ca de restul sumei sa dispun cum doresc .Repet , in urma cu multi ani cam vreo 10 ,
2 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu fac referire la intrebarea dumneavoastra . Cine face astfel de alegeri , trebuie sa se gandeasca foarte bine inainte . In cazul de fata copilul va suferii cel mai mul . Intai pentru despartirea parintilor si apoi cand va vedea ca numele lui numai este cel pe care il stia. In unele cazuri acesti copii nevinovati pot fii traumatizati pe viata .De cele mai multe ori astfel de greseli se rasfrang asupra copiilor care pot crede ca e vina lor .
Buna ziua !
Din ceea ce m-am interesat si eu privind astfel de situatii , ca sa anuleze acel contract , soacra trebuie sa va dea in judecata si sa dovedeasca ca nu ati avut grija de ea . Acest lucru in situatie ei , este cam greu de dovedit . Consultati si un avocat .
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Exact, face ce doreste cu pensia . Poate pleca in vacanta , isi poate cumpara orice . Dumneavoastra trebuie doar sa respectati ceea ce scrie in contractul de intretinere . Atat !
Buna ziua !
Cine a imputernicit vecinii sa-i ridice pensia matusii dumneavoastra ? In alta odine de idei , postasul nu are dreptul sa inmaneze pensia altcuiva decat persoanei in cauza . Se poate face acest lucru doar daca exista o procura . De ce intrebati ce se poate face , cand cel mai simplu este sa ridicati dumneavoastra banii , sau sa mergeti cu matusa la o banca din zona ,faceti un card bancar , pe care de comun acord cu matusda sa-l administrati dumneavoastra .Atunci nu va mai exista aceasta intrebare .
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua doamna !
Incercati pe cale amiabila , fara cearta , sa-i explicati , in caz ca nu stie situatia dumneavoastra ( greu de crezut ) , sa va restituie in transe banii imprumutati . Sunteti mama ei si explicati-i cat mai frumos posibil , ca atunci cand a fost la ananghie ati ajutat-o . Se poata sa nu aibe toti banii , dar incetul cu incetul se pot restituii .
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Stau la etajul 2 . La etajul1 si respectiv 3 nu sta nimeni Cum as putea eu sau legea sa oblige pe cineva sa tina caldura derschisa , sa plateasca , chiar daca nu sta acolo . Este o absurditate .
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sa divortati , asta sa faceti . Continuarea unei astfel de casnicii face rau in primul rand copiilor si apoi dumneavoastra .