Procedura civila prevede posibilitate citarii in Monitorul Oficial al Romaniei sau intr-un ziar de larga circulatie, publicare care trebuie sa se faca cu cel putin 15 zile inainte de data procesului.
Dom' sacal, dar ce obligatie are o persoana, chirias, nechirias, etc. care-si schimba domiciliul? Nu ma faceti sa-mi schimb impresia...
Apoi, din punctul meu de vedere, asa cum spunea si @elga50, daca este in regula cu cartea de imobil (nu ma intereseaza mutatia - aceasta este grija respectivului cand este interpelat de organ), mai trebuie sa si achite consumurile pe-acolo, ori dupa cum a explicat autorul topic-ului, proprietarul are ceva restante datorate de alt chirias... Pai vezi ca are dreptate si admin-ul? Faza este ca el are treaba cu proprietarul, nu cu chiriasul, insa l-a intrebat de sanatate (citeste contract de inchiriere ca sa-l "trezeasca" pe proprietar de fapt).
Si noi avem proprietari care-si inchiriaza proprietatile - este dreptul lor. Deocamdata nu le-am solicitat, sa le vad macar contractul de inchiriere - ca nu-i treaba mea, asa cum a rezultat si din discutia de mai sus, dar mai stii ce le trece prin cap unora - nu stiu cine, organe importante?
Nu am nimic cu chiriasii - fereasca..., pretentia noastra: comportare civilizata, declararea corecta a nr. de persoane (aici intra in joc si prop.) si achitarea intretinerii. Suntem pretentiosi?
art. 371 indice 1 alin. 3 Cod Procedura Civila "Executarea silita are loc in oricare dintre formele prevazute de lege, simultan sau succesiv, pana la realizarea dreptului recunoscut prin titlul executoriu, achitarea dobanzilor, penalitatilor sau a altor sume, acordate potrivit legii prin acesta, precum si a cheltuielilor de executare"
Daca se plateste amenda nu inseamna ca prejudiciul a fost reparat.
Cat priveste infractiunea,este greu sa stim daca sunt intrunite elementele constitutive-la aceste aspecte m-am referit.
Este posibil ca pe viitor asigurarea de raspundere civila sa nu acopere aceste evenimente.Am inteles ca se incearca asta...
La instanta de fond mi-a fost admisa cererea de inmatriculare a unui auto fara plata taxei de poluare.Prefectura a depus recurs,iar la Curtea de Apel Brasov,instanta a admis recursul,astfel s-a dat o decizie irevocabila,respingandu-mi cererea.Mai pot ataca aceasta decizie?Cum?