În concluziile scrise solicitați tot ceea ce doriți de la instanță. Sigur că trebuie început cu evidențierea situațiilor ce pot constitui circumstanțe atenuante sau orice împrejurare ce vă avantajează,pentru ca pedeapsa să fie orientată spre minimul special prevăzut de lege sau sub acest minim, apoi ca și modalitate de executare a pedepsei , solicitaținumai dacă sunt îndeplinite condițiile prevăzute de lege suspendarea condiționată a pedepsei sau sub supraveghere. Nu cred că este cazul să le cereți pe amândouă, ci doar una, pentru care îndepliniți condițiile legale.
dacă nu vă înțelegeți, de ce nu mergeți împreună să vă ocupați de documentația cadastrală. dacă sunteți coproprietari și figurați împreună pe acel titlu, au același drept ca și dv-stră să dețină actul în original , nu aveți cum să îi obligați să vi-l dea.
dacă aveți înscrisuri doveditoare și martori, puteți dovedi ceea ce ați investit pe acea proprietate și puteți promova o acțiune în instanță, întemeiată pe principiul îmbogățirii fără justă cauză și instanța dacă se consideră convinsă de probele dv-stră îi poate obliga să vă restituie ceea ce ați investit, plus sporul de valoare, adus imobilului prin investițiile făcute de dv-stră. consultați un avocat, este o acțiune costisitoare, plătiți o taxă de timbru calculată la valoarea solicitată de dv-stră, și este bine ca cineva să vă sfătuiască corect, în funcție de probele pe care i le prezentați concret.
până una alta, nu am înțeles dacă sunteți sau nu proprietari.dacă aveți un titlu de proprietate, atunci acel antecontract încheiat, nu valorează decât ca o promisiune de vânzare cumpărare. puteți face o notificare către cumpărător ptr a încheia actul în formă autentică, sau puteți promova în instanța de judecată, o acțiune în constatare ca valabilă a vânzării și pronunțarea unei hoitărâri care să țină loc de act autentic, ori, rezoluțiunea contractului ptr neîndeplinirea obligațiilor asumate în contract de către cumpărător. consultați și un avocat.
numai dv-stră îi puteți face pașaportul. de fapt, la această vârstă, opt ani, va fi trecut pe pașaportul dv-stră. ptr dv-stră având hotătârea de încredințare cu mențiunea rămasă definitivă și irevocabilă, nu mai aveți nevoie de nimic altceva ptr a pleca din țară cu copilul, ptr mama dv-stră, în afară de procura dată de dv-stră, va fi nevoie și de acordul tatălui copilului, la fel, sub formă de procură în formă autentică.
în vorbire liberă, înseamnă că cel care a formulat cererea de chemare în judecată, solicită instanței ca prin hotărâre, să-l oblige pe cel chemat în judecată, să facă ceva ce nu a făcut de bună voie. de obicei părțile își asumă obligații una față de cealaltă printr-un act, și dacă una dintre părți nu își îndeplinește obligația, cealaltă parte din act, poate solicita instanței să-l oblige. vedeți despre ce obligație este vorba. aceasta este o denumire juridică a acțiunii de chemare în judecată însă în cuprinsul cererii, obligația de a face, este descrisă în vorbire liberă și veți înțelege despre ce este vorba.
nu există o lege în acest sens. din păcate nu au alte drepturi, nici mai multe și nici mai puține decât un bolnav de gripă. Au dreptul la îngrijiri medicale de specialitate gratuite și deasemenea medicamentele sunt gratuite atunci când există în spitale. multă sănătate și putere.
dacă ați dezbătut succesiunea și aveți un certificat de moștenitor cu cotele corespunzătoare fiecăruia dintre moștenitori, următorul pas ar fi o acțiune de partaj. mergeți la un notariat și solicitați partajarea imobilului, cu atribuirea acestuia în natură integral în favoarea dv-stră fiind de acord să le plătiți celorlați sub formă de sultă o sumă de bani corespunzătoare cotelor lor părți. dacă ceilalți nu vor fi de acord notarul vă va respinge cererea de partaj și vă va îndruma către instanța de judecată. acolo solicitați același lucru. până una alta, dacă sunteți tcu toții moștenitorii aceleiași mase succesorale, aveți aceleași drepturi.
trebuie să vă adresați instituției care a eliberat titlul de proprietate cu o cerere scrisă ptr a putea avea o dovadă ptr acest demers, și în funcție de răspunsul lor ( sunt obligați să vă rezolve problema și dacă nu să vă răspundă în scris motivul ptr care nu vă pot rezolva problema), dacă este o greșeală de tipărire vor fi de acord să vă elibere un alt înscris, în caz contrar aveți deschisă calea în justișie, ptr modificare titlul, nulitate titlul - absolută sau parțială.