avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 674 soluții astăzi
Forum Activitate andrey_f_c

Activitate andrey_f_c

Daca terenul este intabulat pe dumneavoastra, faceti duvada ca sunteti proprietar. Daca e intabulat pe Bunica, faceti dovada ca e intabulat pe bunica si faceti rescrierea a succesiunii sa fiti dumneavoastra proprietar in acte.
Eu daca iti platesc impozitul pe pamant fara sa fie pe numele meu, nu inseamna ca sunt proprietar pe el, dar imi pot cere banii inapoi.
Foarte rau ca ati renunta la 70 metri din proprietate... Impozitul insa il platiti in continuare si pentru cei 70 metri (70 m), asa este?
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Acei doi martori sunt aproape inexistenti... Isi pot schimba oricand marturia verbala.... cea scrisa nu la fel de usor dar o pot schimba si pe aceea. Va bazati degeaba pe ei... sper sa nu ma insel dar e strict parerea mea.
Asa cum au spus colegii, singura optiune pe plus pentru dumneavoastra si familie, este doar impacarea si capul plecat cu respect pentru mama dumneavoastra, mama care cu siguranta are o varsta si o experienta de viata.
Faptul ca a stiut sa ceara restrictia accesului si evacuarea prin procedura speciala, mie imi spune ca e si inteligenta si rezistenta a duce batalia pe lunga durata, daca nu cautati impacarea.
Ganduri bune va doresc si bucurii.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca baiatul e major, faceti contract de intretinere cu drept de uzufruct, doar pe numele baiatului, cu precizarea clara a ce lasati baiatului si pentru ce.
Daca baiatul e minor, asteptati pana face majoratul si din nou... aceeasi cale: contract de intretinere cu uzufruct.
1. Aveti siguranta ca nu veti fi dat afara;
2. Nimeni nu se poate baga sa strice contractul de intretinere decat partile.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu multumesc.
Nu stiu daca e vorba chiar de 80% . Am indoieli mari la aceste procente.
Eu mi-am facut si imi voi face in continuare, singur toate testele si lucrarile stiintifice, pentru ca nu e o solutie sa copiezi de la altii.
Da, este in regula sa citezi diversi autori... dar sa reproduci sau sa scrii specific exact cum apare in lucrarea diversilor autori.... asa ceva nu se face.
Ce aveti de facut? In opinia mea, daca cunoasteti lucrarile respecive, cereti in scris sa fie reverificate si sa va inmaneze in scris un raport de similitudine. Dupa ce aveti aceste dovezi, cu cifre si procente... puteti contacta un avocat specializat pe Etica si Integritate academica.
Sa cereti sechestrarea unei biblioteci ale unei institutii academice.... chiar ca mi se pare o lupta mare.
Succes si tineti-ne la curent cu noutatile, va rog.
Răspuns la discuția TULBURARE DE POSESIE
Buna ziua,
Nu rezolvati pe cale amiabila. Trebuie proces si trebuie neaparat avocat specializat pe astfel de spete.
Aveti grija la dovezi sa fie bune.
Succes
5 din 6 utilizatori consideră
acest răspuns util
Tatal sa va dea banii discret fara sa stie nimeni. faceti ce doriti cu ei (poate un cont de economii pe termen indelungat).
Cat timp va da o suma de bani sau orice altceva in viata fiind, nu se incalca nici o rezerva succesorala.
Repet: fara sa "stie stanga ce face dreapta".
Nu va complicati inutil cu tot felul de documente, pentru ca nu e necesar in acest caz.
Contract de intretinere inschimbul acelei locatii, cu drept de uzufruct viager pe parintii sotului.
Stati linistit asa cum sunteti... e bunul copiilor nu al dumneavoastra si nici al mamei dumneavoastra. Mama e mama si trebuie acordat si tratata cu respect: o vorba buna, o incurajare, o lingura de mancare, o cana cu apa... etc...
Nu mai schimbati casa nicaieri oricat de mare scandal ar face mama dumneavoastra. Nu e in interesul ei si nici al dumneavoastra si nici al copiiilor
De acord cu dumneavoastra ... oricine poate ataca orice act in instanta.... trebuie sa mai si castige.... fara dovezi substantiale.... greu de crezut ca se castiga.