avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 870 soluții astăzi
Forum Activitate Ionut Ursuleasa

Activitate Ionut Ursuleasa

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Salut da printr-o noua declaratie tot la notar de retractare tot in forma scrisa pentru a respecta principul uniformitatii actului juridic civil dar asta cat mai repede pana sa plece cu minorul din tara.Eventual poti merg cu noua declaratie la politie imediat pentru a fi data in consens la frontiera sa apuce sa plece
Răspuns la discuția Jignire la telefon
Adunati probe, inregistrari , mesaje si obtineti in 24 de ore un ordin de protectie apoi ai sa vezi cum evolueaaza treaba vezi acest link [ link extern ]
Răspuns la discuția Masina cu probleme
Exista la vanzare o asa numita diligenta a cumparatorului, dar e tarziu pentru asta, puteti in cererea de chemare in judecata invoca viciile bunului cumparat. Cat despre avocat din oficiu nu primit, dar daca idepliniti conditiile pentru ajutor public judiciar veti beneficia vedeti oug 51/2008
Adu la cunostiinta instantei acest aspect prin declaratie si depunere unei copii din contract,de asemeni are dreptul la ceea ce s-a perceput anterior, si la dobanzi la suma pana la plata efectiva de la data punerii in intarziere.
Răspuns la discuția Probleme dupa divort
Daca divortul nu s-a incheiat cu HJ definitiva si privind partajul care speficifica exact cat ii revine fiecaruia asta se poate intampla:
"Furtul

Art. 231.

Plângerea prealabilă şi împăcarea

(1) Faptele prevăzute în prezentul capitol, săvârşite între membrii de familie de către un minor în paguba tutorelui ori de către cel care locuieşte împreună cu persoana vătămată sau este găzduit de aceasta, se pedepsesc numai la plângerea prealabilă a persoanei vătămate.

(2) În cazul faptelor prevăzute la art. 228,art. 229 alin. (1), alin. (2) lit. b) şi c) şi art. 230, împăcarea înlătură răspunderea penală."


Răspuns la discuția Mostenire apartament
se poate domnul meu confomr noilor reglementari mergi la un notar competent ca iti va explica si indica temeiul si forma care o imbraca actul.
În ceea ce priveşte proba contractului, legea distinge următoarele situaţi:

– dacă contractul a fost încheiat verbal şi nu s-a început executarea lui, nu este admisă nici o dovadă, nefiind posibilă nici dovedirea contractului cu martori;

– dacă contractul a fost încheiat verbal şi a fost pus în executare, legiuitorul prevede că dacă există o contestaţie asupra preţului, locatarul poate cere o expertiză asupra preţului, iar cheltuielile expertizei vor fi suportate de locatar dacă preţul declarat de acesta este mai mic decât preţul stabilit de expert;

– dacă litigiul priveşte alte elemente decât preţul, se aplică regulile generale în materie de probe.Adica ce este peste 250 de lei nu se admint martori. Faceti un contract pe 1 luna cu ei inregistrat la ANAF ca sa nu platiti mult, si in felul asta aveti ceva la mana.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sitiatia este delicata regret sa aud asta. Incearca pe cat posibil sa stramuti dosarul la alt parchet pentru suspiciuni de impartialitate, povesteste in cerere ce ai patit pe cat posbil cand prinzi dosarul fa copii xerox la tot ca ai dreptul si le atasezi la cererea de stramutare.Poate la alt parchet dai peste un procuror care nu tine cont de "colegialitate".Succes.
Lasati sa dovedeasca ceea ce pretinde, un proces paralel va suspenda cauza dvs si ar intarzia lucrurile. Incercati sa aratati mai mult o pozitie de incredere care poate creste si sustine un copil decat sa combateti. Va spun din statistici ca 80% din cazuri mama este cea care primeste copii, asta daca nu este o degenerata care nu are venit si are alte vicii. Daca se intampla acest lucru aduceti in vedere insantei, adica faptul ca ea nu poate creste corect copii.
Salut, teoretic si practic tu esti cooproprietar pana dezbateti deci suna l politie si spune povestea ca te ajuta, sau varianta cu berbecul care la fel o poti folosi pentru ca ai dreptul dar nu este prea eleganta.