avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Activitate Eu.Ro.Lex & Av. Martin Vasile Emil

Activitate Eu.Ro.Lex & Av. Martin Vasile Emil

Puteti verifica online disponibilitatea numărului pe care il doriti pe site-ul celor de la drpciv.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Procedura schimbării de nume pe cale administrativă este reglementată de Ordonanța Guvernului nr. 41/2003 privind dobândirea și schimbarea pe cale administrativă a numelor persoanelor fizice, aprobată prin Legea nr. 323/2003, cu modificările și completările ulterioare. Aici o sa gasiti cazurile întemeiate/justificate de schimbare a numelui si totodata documentele necesare pentru realizarea acestui demers.
Da, se poate de la Tulcea (de la Serviciul Rutier de care aparţineţi/care va are în evidență)
Da, puteti incepe scoala de soferi, nu exista niciun impediment (conform art. 24, (6) din Ordonanță de urgență 195/2002).
Este precizat in Hotararea nr. 219 din 9 martie 2011 pentru modificarea şi completarea Normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 248/2005 privind regimul liberei circulaţii a cetăţenilor români în străinătate, aprobate prin Hotărârea Guvernului nr. 94/2006 doar ca ochelarii sunt acceptaţi în fotografii numai dacă lentilele nu sunt colorate, nu reflectă lumina, nu provoacă umbre şi nu au porţiuni care să ascundă ochii. Rama ochelarilor nu trebuie să acopere nicio porţiune a ochilor.
Răspuns la discuția Fisa postului
Ar fi cativa pasi de urmat, ca de exemplu: o sesizare scrisa la conducerea societatii, obligatoriu in doua exemplare din care unul sa ramana la dvs. cu nr. de inregistrare; apoi faceti o sesizare scrisa la ITM, solicitand lamuriri si reclamati cele intamplate; daca nu se lamureste problema nici dupa aceste demersuri va puteti adresa instantei de judecata;
Răspuns la discuția Bun dobandit inainte de casatorie
Buna ziua, pentru ca si sotul sa aiba drept asupra bunului respectiv ar trebui sa-i faceti vanzare partiala a acestuia. Pentru informatii mai exacte, cititi putin Art. 312 – 372 din Codul civil
Răspuns la discuția Bună ziua!
Puteti beneficia de stimulentul de insertie doar daca va intoarceti la locul de munca inainte de terminarea celor 2 ani de concediu pentru cresterea copilului.
Răspuns la discuția Pensie alimentara
Da, se poate, insa singura solutie este prin instanta, cerand retroactiv recalcularea pensiei si plata acesteia.
declaratia nu are un termen precis de valabilitate insa aceasta ar trebui schimbata cand reinnoim actul de identitate