avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Activitate feisanmihela77@gmail.com

Activitate feisanmihela77@gmail.com

Am sentința definitivă irevocabil după ce îmi fac buletinul cu numele de fată după cît timp pot să mă căsătoresc din nou.
Am primit hotărîrea definitivă și irevocabilă divorț asta înseamnă că pot să îmi schimb buletinu sau mă in pot căsătorii din nou
Mă poate cineva ajuta cum să trimit un Gmail la judecătorie pnt a obține sentința definitivă de divorț online . Mulțumesc
Dacă ești în probă de lucru și încă nu ești angajat și ești testat pozitiv corona virus să primești concediul de cocos sau nu .
Am lucrat la un cămin de bătrîni 5 zile doar probă de lucru fără contract și cînd am spus că nu mai vreau să continui și să îmi plătească a zis patroana căminului să vin in 15 martie cînd se dă salariile. Am spus că de ce atunci că eu am lucrat la negru. Ce pot să fac să îmi recuperez banii pnt cît am lucrat și nici nu știu dacă în 15 mai primesc ceva.. ce mă sfătuiți să fac.
Sentința de divorț definitivă vine prin poștă sau trebuie mers personal după ea.
Am primit sentința de divorț definitivă. Că să mă căsătoresc din nou trebuie să îmi fac întîi buletin pe numele de fată sau pot merge direct doar cu certificatul de naștere și cu sentința de divorț la primărie că să mă căsătoresc și să port numele soțului nou fara a mai face buletin pe nume de fată.
A fost căsătorită cu soțul 14 ani cînd l-am cunoscut el avea casa cumpărată de el eu nu am făcut nimic la casa stind acasă și avind grijă de 2 copiii .Soțul a făcut proces de divorț și vrau să știu dacă pot cere partaj sau nu sau ceva drepturi...Și mai ceva actele de divorț nu se pot primi acasă să le semnezi fără să te mai deplasezi la tribunal .
Bună. Soacra mea a murit în urmă cu 17 ani care a avut 2 copii iar socrul sa căsătorit legal cu o altă femei de 14ani cu ea nu are copii. Tata lor nu se mai înțelege bine cu ei și tot îi amenință că vinde casa. Succesiunea după mama lor nu este făcută și nici nu vrea tata
lor lor..Casa a cumparato împreună cu prima soție care e decedată dacă tata lor pină la urmă vrea să vândă casa o poate vinde fără semnătura copiiilor sau nu.
Soțul meu a intentat divorț și eu nu vreau să mă prezint la nici o înfățișare se poate intimpla ceva. Și cu sentința de divorț cum o obțin voi merge personal?