avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Activitate cabinet avocat nicoleta balica

Activitate cabinet avocat nicoleta balica

Răspuns la discuția Ipoteca
ca sa nu aveti probleme ulterioare, ar trebui sa indicati in contractul de ipoteca o valoare fixa, determinata. Vă sugerez sa indicati fie valoarea apartamentului, fie valoarea contractului. de asemenea, nu uitati să menţionati în contractul de ipoteca nr. contract comercial pentru care se intituie ipoteca, clar scopul ipotecii fiind garantarea indeplinirii cu bună credinţă a obligaţilor de plată asumate prin contractul comercial. model de contract găsiti la notar
Răspuns la discuția Numele minorului
inseamna ca trebuie sa declarati si sa motivati calea de atac! in conditiile in care exista cheltuieli de judecata si au fost solicitate, ewle trebuie acordate! nefacându-se nici o mentiune despre acestea in dispozitivul hotărârii, inseamna că instanţa a omis a se promunta, ceea ce urmeaza sa invocati in calea de atac. Cu rprivire la nume, instanta trebuia sa incuviinteze ca minorul să poarte ca numele tatălui doar daca s-a solicitat aceasta de catre vreo parte litigianta. in caz contrar, instanta s-a pronunţat peste limitele cu care a fost investia, acesta fiind un alt motiv cu care urmeaza sa sesizati instanta de control judiciar.
Răspuns la discuția Solicit consiliere
nu puteti suplimenta imputernicirea si cu dreptul de a incasa banii de pe asigurări? e cel mai sigur, iar cei de la asigurări nu mai au cum intârzia plata despăgubirilor
Răspuns la discuția pasaport copil 2 ani
este important ca buletinul dv să nu fie expirat! celelalte aspecte legate de nume şi adresă nu au nici o importanţă. aşadar, puteti!
depinde ce interes aveti. cert este că intr-o noua actiune de majorarea pensie, cu o eventuală hotărâre de admitere, majorarea opereaza de la data introducerii acţiunii! Câtă vreme nu s-a soluţionat prima cauză, acum suspendată pentru lipsă părţi, nu se poate benficia, deocamdată, de prevederile acelei hotărâri.
Răspuns la discuția executare silita
faceti adrese la toate autorităţile tării in care lucrează acum debitoarea dv. solicitati relaţii cu privire la locul de muncă al acesteia. faceti in românia plângere penală pentru nerespectarea unei hotărâri judecătoresti executorii. expediati la autorităţile tării străine hotărârea judecătorească penală, pe care o aveti impotriva debitoarei, împreună cu un memoriu. nu stati! timpul curge in defavoarea dv.
Răspuns la discuția referitor plata penalitati
Dacă tot aveti dosar, cererti să se efectueze o expertiza contabila, unde propuneti obiective proprii. Numai asa veti putea să arătaţi toate neregulile care se petrec la asociaţiile de proprietari. Nu există dosar necâştigat de către proprietari, cu condiţia ca aceşti să-şi fi făcut apărări pertinente..
Răspuns la discuția o solutie pentru mama
ati făcut contestatie impotriva deciziei prin care mamei i s-a respins cererea de pensionare pe caz de boală?
Răspuns la discuția Revizuire - certificat de grefa
solutia pronunţată intr-o revizuire civilă poate schimba o soluţie irevocabilă în condiţiile în care revizuirea e admisă şi se dispune rejudecarea recursului, pe fond. Dar cauza ce a fost suspendată până la acest moment, pentru soluţionarea dosarului faţă de care acum s-a promovat calea extraordinară de atac a revizuirii, nu mai poate sta în nelucrare! Este necesar a se face cerere de repunere pe rol a acestei cauze şi a se continua judecata. Există însă posibilitatea de a se solicita din nou suspendarea, dar acum, pe considerent nou, respectiv acela că se află pe rol revizuirea. In principiu, o astfel de cerere de suspendare se respinge, dar tot e necesar să vă faceţi apărări pertinente, pe text de lege.
din punctul meu de vedere, intrunirea elementelor constitutive ale infractiunii de inselaciune depinde de clauzele contractuale, cit si de situatia decitorului ce a generat imposibilitatea de plata. De cele mai multe ori, instanţa de judecată nu condamna pentru 215 pct. 4 daca s-a stipulat in contract ca fila cec nr... seria... a fost lăsată ca şi garanţie, fiind prioritară voinţa părţilor contractuale semnatare ale convenţiei. Dar este important şi dacă lăsarea flei cec garanţie a fost determinantă în a semna contractul de către creditor...