avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... examen admitere barou
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

examen admitere barou

Am citit cu interes tot ce s-a discutat pe acest forum si trebuie sa recunosc ca admiterea in barou este o mare bataie de cap......:)Am terminat si eu anul acesta dreptul la Iasi la frecventa redusa si as dori sa imi incerc norocul participand la concursul de admitere in barou ca avocat stagiar.ce sanse imi dati ???
pai nu avem cum sa aflam dupa data de 20 daca examenul este pe 10 noiembrie,trebuie sa fim anuntati cu 60 de zile inainte
aacristinaaa a scris:

pai nu avem cum sa aflam dupa data de 20 daca examenul este pe 10 noiembrie,trebuie sa fim anuntati cu 60 de zile inainte

Ai dreptate!
Dar oare ar trebui sa ne mai surprinda ceva? Si totusi nu se poate sa se faca asta...
In fine,ramane de vazut ce va fi.
Satelix,multumim pentru informatiile oferite! :)
Noapte buna! Eu ma intorc la civil...:closedtopic:
Totul e posibil cam asta am inteles eu din discutia avuta acolo cu privire la examen.Prin deciziile anterioare luate au reusit sa surprinda pe toata lumea si sa creeze o stare de confuzie generala.Oricum la cata materie este de invatat puteau sa ia deciziile in vara cu privire la tipul de examen si la tematica si bibliografie sa stie lumea ce si cum.
Dar asta e traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul ca sa il citez pe Badea.....#-o
Asta cam asa este,Satelix.
Cel mai recomandat lucru este sa ne concentram la invatat,ca materie este...suficienta.;)

Oricum,deciziile nu le vom lua noi si nici nu vom intrebati daca suntem de acord cu ele sau nu.

Spor! :coffee:
Luiza imi poti trimite si mie pe email sintezele care le ai sa vad daca sunt mai accesibile ca cele de la nominalex.merci

Alte discuții în legătură

Mai e cineva care se axeaza partial pe sintezele de la nomina? karmacoma21ro karmacoma21ro Eu personal am invatat tratatele la civil si procedura dar cum timpul e limitat si lucrez pana dupa-amiaza imi raman putine ore de studiu seara:\"> la penal, ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)