avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... examen admitere barou
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

examen admitere barou

Am citit cu interes tot ce s-a discutat pe acest forum si trebuie sa recunosc ca admiterea in barou este o mare bataie de cap......:)Am terminat si eu anul acesta dreptul la Iasi la frecventa redusa si as dori sa imi incerc norocul participand la concursul de admitere in barou ca avocat stagiar.ce sanse imi dati ???
De abia astept decizia unbr sa vedem cum va fi examenul si unde se va desfasura.Am speranta ca va fi sinteza si se va desfasura la nivel local.Cat despre surprize nu cred ca mai au cu ce sa ne surprinda deoarece au epuizat variantele sau poate da subiecte de sinteza combinate cu grila ca in facultate.
Pot sa dea ce vor ei nimai sa ne lase la nivel local sa evitam cheltuielile in plus.
Daca promovezi examenul te-ai hotarat ce faci ?avocat indrumator sau cursuri INNPA ???
Si eu sunt la fel de curioasa ce si cum,dar mai ales unde se va desfura examenul.
La nivel local ar i perfect,asa nu ne mai plimbam prin tara,cheltuieli in plus etc.
Surprize? Never say never! Nu ii pune la incercare.:D
Daca promovezi examenul te-ai hotarat ce faci ?avocat indrumator sau cursuri INNPA ???

Adica...? Nu cred ca poti sa alegi-stagiu sau INPPA. Stagiul este obligatoriu,iar daca pe langa asta mai vrei sa urmezi si cursurile INPPA,bine,daca nu,nu.
INPPA nu este obligatoriu,stagiul da.;)
am o intrebare... daca iau examenul de admitere in barou , dar eu lucrez altceva... as putea sa fac si stagiatura si totusi sa imi pastrez si locul de munca actual?
In situatia asta sunt si eu si nu stiu daca se poate sau nu.Poate ne raspunde cineva care stie mai bine.
am3lie a scris:

am o intrebare... daca iau examenul de admitere in barou , dar eu lucrez altceva... as putea sa fac si stagiatura si totusi sa imi pastrez si locul de munca actual?

Sincer,nu pot sa dau un raspuns. Cert este ca locul de munca pe care il aveti trebuie sa fie compatibil cu exercitarea profesiei de avocat.;)

Alte discuții în legătură

Mai e cineva care se axeaza partial pe sintezele de la nomina? karmacoma21ro karmacoma21ro Eu personal am invatat tratatele la civil si procedura dar cum timpul e limitat si lucrez pana dupa-amiaza imi raman putine ore de studiu seara:\"> la penal, ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)