avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1008 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... examen admitere barou
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

examen admitere barou

Am citit cu interes tot ce s-a discutat pe acest forum si trebuie sa recunosc ca admiterea in barou este o mare bataie de cap......:)Am terminat si eu anul acesta dreptul la Iasi la frecventa redusa si as dori sa imi incerc norocul participand la concursul de admitere in barou ca avocat stagiar.ce sanse imi dati ???
Merci mult!

Chiar nu are sens,daca nu ne putem concentra,sa citim doar asa,sa nu zicem ca nu am citit. Citim ca sa retinem si sa intelegem,nu sa uitam imediat ce am inchis cartea.;)
Nici nu ai idee ce "relaxant" este sa ma reintalnesc cu institutiile dreptului civil...Dar daca trebuie,trebuie. Curaj si merg inainte.

O seara cat mai buna si tie! :luck:
Da imi imaginez ca este o relaxare ca si eu tot cu civilul ma relaxez ....#-o dar si cand o sa il termin si trec la penal acolo sper sa mearga mai repede.
Spor la invatat si tot inainte cu izbanda......:)
Mai am putin si trec la reale :yeah: insa cand ma gandesc la TGO...incepe sa ma cam doara capul...#-o#-o Nu cred ca voi reusi sa inteleg perfect vreodata partea asta.Pot sa incerc,nu?

sa stii ca la penal merge putin mai repede.Nu este usor,dar e mai interesant parca,parerea mea.;)

Apropo,ce preferei? Civil sau penal? Stiu,trebuie sa le preferam pe ambele,dar...

Spor la toate! :luck:
Lucrarea mea de licenta a fost la procesual penal si drept sa iti zic prefer penalul cum ai zis si tu este mult mai interesant chiar palpitant as zice.este ca o poveste care pe zi cee citesti vrei sa ii cunosti finalul.....:).La examenul de definitivat o sa aleg penalul asta e clar.
O seara placuta....
...deci penalist. Tu ai terminat la Cuza? Daca da,presupun ca lucrarea ai pregatit-o cu dl Theodoru. :)

Daca tot iti place,ai putea sa urmezi si un master in stiinte penale,nu?

Eu mi-am facut lucrarea de licenta la drept comunitar,asadar am fost mai putin...nationalista.;)

Si daca veni vorba de definitivat,cred ca asta imi voi alege si acolo.:)

Seara frumoasa si spor!

Alte discuții în legătură

Mai e cineva care se axeaza partial pe sintezele de la nomina? karmacoma21ro karmacoma21ro Eu personal am invatat tratatele la civil si procedura dar cum timpul e limitat si lucrez pana dupa-amiaza imi raman putine ore de studiu seara:\"> la penal, ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)