50 forgotten - la procedura civila sunt nula :D iar la penal mai am de mancat mamaliga
forgotten_sunrise a scris:
daca ai luat 50, nu te vei putea abtine sa nu dai! daca vrei, facem pariu dar vei prefera sa pierzi pariul si tot vei da :D. cred ca 90% din cei care au luat cel putin 50 in august vor da si in ianuarie.
eu sunt nul la procedura penala si aproape nul la penal si chiar daca am luat 56, cred ca ai mai multe sanse tu sa acumulezi la proc civ decat eu la proc pen.
La procedura penala m-am descurcat cel mai bine -18 , la civil ma asteptam -16, la penal aveam mai multe pretentii 12, iar la procedura civila au fost la noroc -4.
Nu cred ca pot recupera procedura civila si nu cred ca sunt pregatita pentru o noua deceptie in timp atat de scurt.:D.Mai am o indoiala, mi-e teama ssa nu vrea CSM-ul sa demonstreze ca suntem la fel de nepregatiti cum ne califica ei si nivelul de dificultate sa fie la fel de inalt.Mai pierd si banii de taxa, si daca ma pregatesc pt. INM voi fi nepregatita pentru master, mai am si servici si familie (fetita imi incepe clasa I), inseamna sa renunt la ceva. Si nu sunt dispusa:D. Insa pana in ianuarie mai am timp sa ma razgandesc.:))