avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2011

Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica.
De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010.
mai avem un pic de ragaz pana in ianuarie, ne mai putem perfectiona, dar cred ca cei ce-am trecut prin botezul din august nu suntem nerabdatori sa ne reapuncam de invatat. eu una nu.. oricum mult spor
m13d a scris:

50 forgotten - la procedura civila sunt nula :D iar la penal mai am de mancat mamaliga

daca ai luat 50, nu te vei putea abtine sa nu dai! daca vrei, facem pariu dar vei prefera sa pierzi pariul si tot vei da :D. cred ca 90% din cei care au luat cel putin 50 in august vor da si in ianuarie.
eu sunt nul la procedura penala si aproape nul la penal si chiar daca am luat 56, cred ca ai mai multe sanse tu sa acumulezi la proc civ decat eu la proc pen.
forgotten_sunrise a scris:
daca ai luat 50, nu te vei putea abtine sa nu dai! daca vrei, facem pariu dar vei prefera sa pierzi pariul si tot vei da :D. cred ca 90% din cei care au luat cel putin 50 in august vor da si in ianuarie.
eu sunt nul la procedura penala si aproape nul la penal si chiar daca am luat 56, cred ca ai mai multe sanse tu sa acumulezi la proc civ decat eu la proc pen.

Din pacate, sunt de acord. Eu am luat 54 si desi mi-am repetat ca nu voi mai da (ci voi da la Barou) sunt sigur ca nu ma voi putea abtine sa nu mai dau inca o data!! :))
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Septembrie 2010
Executron, utilizator
La procedura penala m-am descurcat cel mai bine -18 , la civil ma asteptam -16, la penal aveam mai multe pretentii 12, iar la procedura civila au fost la noroc -4.
Nu cred ca pot recupera procedura civila si nu cred ca sunt pregatita pentru o noua deceptie in timp atat de scurt.:D.Mai am o indoiala, mi-e teama ssa nu vrea CSM-ul sa demonstreze ca suntem la fel de nepregatiti cum ne califica ei si nivelul de dificultate sa fie la fel de inalt.Mai pierd si banii de taxa, si daca ma pregatesc pt. INM voi fi nepregatita pentru master, mai am si servici si familie (fetita imi incepe clasa I), inseamna sa renunt la ceva. Si nu sunt dispusa:D. Insa pana in ianuarie mai am timp sa ma razgandesc.:))
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Septembrie 2010
Vasile Mihaela, Consilier juridic
m13d a scris:

La procedura penala m-am descurcat cel mai bine -18 , la civil ma asteptam -16, la penal aveam mai multe pretentii 12, iar la procedura civila au fost la noroc -4.
Nu cred ca pot recupera procedura civila si nu cred ca sunt pregatita pentru o noua deceptie in timp atat de scurt.:D.Mai am o indoiala, mi-e teama ssa nu vrea CSM-ul sa demonstreze ca suntem la fel de nepregatiti cum ne califica ei si nivelul de dificultate sa fie la fel de inalt.Mai pierd si banii de taxa, si daca ma pregatesc pt. INM voi fi nepregatita pentru master, mai am si servici si familie (fetita imi incepe clasa I), inseamna sa renunt la ceva. Si nu sunt dispusa:D. Insa pana in ianuarie mai am timp sa ma razgandesc.:))

La proc penală unde a fost cel mai greu ai făcut 18? Înseamnă că ai avut materia f f bine memorată. Îmi spui şi mie te rog din ce te-ai pregătit la proc penală?

Alte discuții în legătură

Bibliografie admitere inm Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Pentru admiterea la INM bibliografia de examen este aceasi in fiecare an? Sau macar asemantoare? Daca nu cum se pot oamenii pregati in doar 60 de ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2010 ENGFULL ENGFULL haideti sa ne apucam de treaba sa incepem cu cartile necesare pentru studiu poate dintre cei care au reusit anul acesta ne mai posteaza o data cartile de ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura / inm - cartile din care invatati CATALINA29 CATALINA29 Vă rog să-mi spuneti si mie care este bibliografia recomandată (preferată) pentru pregătirea examenului de admitere in magistratură/INM . Vă multumesc! (vezi toată discuția)