avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 859 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2011

Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica.
De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010.
Eu am facut 59(s-ar putea sa fi prins si grilele alea anulate, ca nu mi-am facut punctajul dupa examen, am asteptat rezultatul oficial), dar daca nu se da in noiembrie examenul la 5 ani sau daca nu ma ajuta Dumnezeu si pic iarasi la asta de 5 ani, nici nu ma gandesc sa nu incerc in primavara.
Vorba unui procuror cu care am lucrat: "Numai daca nu participi sigur nu ai sanse sa intri"
O sa caut totusi poza pe care am facut-o la ciorna, sa fac punctajul sa vad unde am gresit mai mult,, sa stiu pe ce sa insist...
E vorba si de inspiratia de moment, si de noroc(eu la examenul din primavara am fost la o speta de nota cu care as fi fost admis, si am lasat la sfarsit, la examen o speta de care nu eram sigur, am stat si m-am gandit la ea 25 minute, apoi am pus-o gresit :( )
Vorba unui fost coleg(f ambitios, care a si intrat): "Dumnezeu stie de pe acum cine va intra"
Spor la invatat tuturor!
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Septembrie 2010
luc4s, utilizator
Neagu, Mateut si codul memorat :).Insa cred ca este nevoie de multa jurisprudenta.Si pentru anul viitor vreau sa mai completez cu ceva ?? nu stiu cu ce.
La procedura civ. si la civil in schimb nu ma vad memorand codul.
m13d a scris:

La procedura penala m-am descurcat cel mai bine -18 , la civil ma asteptam -16, la penal aveam mai multe pretentii 12, iar la procedura civila au fost la noroc -4.
Nu cred ca pot recupera procedura civila si nu cred ca sunt pregatita pentru o noua deceptie in timp atat de scurt.:D.Mai am o indoiala, mi-e teama ssa nu vrea CSM-ul sa demonstreze ca suntem la fel de nepregatiti cum ne califica ei si nivelul de dificultate sa fie la fel de inalt.Mai pierd si banii de taxa, si daca ma pregatesc pt. INM voi fi nepregatita pentru master, mai am si servici si familie (fetita imi incepe clasa I), inseamna sa renunt la ceva. Si nu sunt dispusa:D. Insa pana in ianuarie mai am timp sa ma razgandesc.:))

cred ca ai timp doar pana prin a doua jumatate a lui noiembrie cand probabil va fi perioada de inscriere, sa te gandesti si razgandesti ;)
m13d a scris:

Neagu, Mateut si codul memorat :).Insa cred ca este nevoie de multa jurisprudenta.Si pentru anul viitor vreau sa mai completez cu ceva ?? nu stiu cu ce.
La procedura civ. si la civil in schimb nu ma vad memorand codul.

Buna!
La procedura penala ar mai fi Codul Comentat de Nicolae Volonciu la Editura Hamangiu.
Daca ai putut sa inveti codul banuiesc ca te-ar ajuta un comentariu pe articole. Sunt cateva volume care nu sunt mari si nu sunt nici scumpe (in jur de 30 de lei volumul). Eu am primul volum: art. 1 - 61.1 (Reguli de baza si actiunile in procesul penal. Competenta) mi se pare bine explicat si cuprinde jurisprudenta.
18 la procedura penala mi se pare f. tare!
Mie mi se pare si mai tare 4 la procedura civila :">Daca ma premiau pentru raspunsuri incorecte la pr. civ. cred ca imi dadeau medalie... pfff...:stunned:
O sa incerc sa vad si Volonicu vad ca se vehiculeaza foarte tare numele sau pe aici.
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Septembrie 2010
Vasile Mihaela, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Bibliografie admitere inm Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Pentru admiterea la INM bibliografia de examen este aceasi in fiecare an? Sau macar asemantoare? Daca nu cum se pot oamenii pregati in doar 60 de ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2010 ENGFULL ENGFULL haideti sa ne apucam de treaba sa incepem cu cartile necesare pentru studiu poate dintre cei care au reusit anul acesta ne mai posteaza o data cartile de ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura / inm - cartile din care invatati CATALINA29 CATALINA29 Vă rog să-mi spuneti si mie care este bibliografia recomandată (preferată) pentru pregătirea examenului de admitere in magistratură/INM . Vă multumesc! (vezi toată discuția)