avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2011

Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica.
De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010.
Luand in considerare ca a fost creat un nou forum
www.avocatnet.ro/content/for...
ce ar fi ca acesta sa ramana pentru admiterea din august(scopul sau initial) iar respectivul sa devina obiect al discutiilor privind sesiunea exceptionala (indiferent daca sau cand se va organiza)
deoarece examenele presupun o abordare diferita , in special din partea celor care nu sunt susceptibili de a sustine examenul in sesiunea exceptionala.
Astept pareri...
heeeeeeeeeeeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...v-am cautat. vad ca a-ti fugit de pe inm 2010 :D
Buna dimineta tuturor!?(pentru cine s-a mai trezit odata cu mine).Ieri s-a dat vestea cea mare in ianuarie se va sustine un nou examen.Desi vestea ne bucura si multi vrem sa il sustinem, eu inca sunt indoita, nu cred ca sunt suficient de pregatita pentru ianuarie,ieri vroiam sa fac un efort suplimentar si sa incerc dar dupa esecul usturator din vara mi-e teama, cred ca pana la urma voi face masterul anul asta si in vara viitoare INM. Pana atunci eu m-am acomodat pe acest forum si ma declar multumita de companie, asa ca raman aici.
m13d a scris:

Buna dimineta tuturor!?(pentru cine s-a mai trezit odata cu mine).Ieri s-a dat vestea cea mare in ianuarie se va sustine un nou examen.Desi vestea ne bucura si multi vrem sa il sustinem, eu inca sunt indoita, nu cred ca sunt suficient de pregatita pentru ianuarie,ieri vroiam sa fac un efort suplimentar si sa incerc dar dupa esecul usturator din vara mi-e teama, cred ca pana la urma voi face masterul anul asta si in vara viitoare INM. Pana atunci eu m-am acomodat pe acest forum si ma declar multumita de companie, asa ca raman aici.

cate grile ai facut in august?
50 forgotten - la procedura civila sunt nula :D iar la penal mai am de mancat mamaliga
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Septembrie 2010
Vasile Mihaela, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Bibliografie admitere inm Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Pentru admiterea la INM bibliografia de examen este aceasi in fiecare an? Sau macar asemantoare? Daca nu cum se pot oamenii pregati in doar 60 de ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2010 ENGFULL ENGFULL haideti sa ne apucam de treaba sa incepem cu cartile necesare pentru studiu poate dintre cei care au reusit anul acesta ne mai posteaza o data cartile de ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura / inm - cartile din care invatati CATALINA29 CATALINA29 Vă rog să-mi spuneti si mie care este bibliografia recomandată (preferată) pentru pregătirea examenului de admitere in magistratură/INM . Vă multumesc! (vezi toată discuția)