malix, pe bune... hai sa ne revenim si sa citim cate ceva... pe-acolo pe unde spune ca nu conteaza in ce tara esti ca sa fii executat... ok?
Daca te-ai gandit acum ca, de fapt, datoria ta nu era prescrisa... dupa ce ne-ai scos ochii ca si fraierii cu datorii prescrise trebuie sa plateasca... poate iesi din sfera oamenilor politici si sustii, consecvent, aceleasi lucruri... ca altfel nu are rost sa vorbim.
malix a scris:
toti trebuie sa castigam un ban si ca felul in care o facem depinde de fiecare.
Cam pare ca intra si asasinii platiti in aceasta categorie, darmite avocatii imorali, nu?
E normal sa nu platesti dupa prescriptie si sa fii considerat fraier daca o faci ca doar banii aia sau serviciile pe care le ai folosit provin din gradina proprie unde cresc de altfel si gogosarii. Multe cazuri va doresc si sper ca in viata mea sa nu am nevoie de cineva ca dvs.
Parca aici vorbeai despre datorii neprescrise, nefiind de acord cu ideea mea ca fraieri sunt cei care platesc o datorie prescrisa...
Dar e greu sa urmarim continuitatea ideilor si e mult mai usor sa jucam cand de o parte si cand de cealalta... asta dandu-ne mai multa moralitate, nu-i asa?
Asa incat, daca nu ti-a placut adresarea mea cu ma cher sau cum oi fi zis, imi pare nespus de rau, am mai multe formule de gen si le folosesc... nu in bataie de joc, ci serios.
Personal, am o slabiciune pentru aceasta expresie.
Numai bine.