malix a scris:
Sincer nu cred ca orice post de al meu isi mai are rostul. La atatea atrocitati pe care le am citit un singur om m a facut sa il inteleg si anume dl u.b.i.k: toti trebuie sa castigam un ban si ca felul in care o facem depinde de fiecare. Nu am de gand sa va explic diferenta dintre mandatare si cesiune dintre datorii prescrise si neprescrise ...n are rost atunci cand o doamna avocat vorbeste cu ma cher si imi specifica de unde provine cuvantul intrebandu ma de unde provine nick ul meu si ce reprezinta...superficialitate la fel ca in cazul dl consilier de credite care emite judecati de mare valoare cu privire la faptul ca daca ai 60 de ani si iti faci abonament nu trebuie sa il platesti si daca nu iti faci nu iti triesti viata...foarte multe lucruri importante pt dvs doamnelor si domnilor n am ce zice. E normal sa nu platesti dupa prescriptie si sa fii considerat fraier daca o faci ca doar banii aia sau serviciile pe care le ai folosit provin din gradina proprie unde cresc de altfel si gogosarii. Multe cazuri va doresc si sper ca in viata mea sa nu am nevoie de cineva ca dvs.
Nici eu nu cred ca va aveti rostul....nu este vina aparatorilor de aici ca Dvs. ati platit datorii prescrise si ati ajuns sa postati pe forum mesaje revolutionare, in speranta ca si altii vor face la fel, pe principiul "sa moara si capra vecinului"
Cred sincer ca datorita oamenilor ca Dvs. firmele ca EOS sunt incurajate in practicile lor sacaitoare si hartuitoare. Va anunt si ca saptamana trecuta, EOS a mai pierdut 3 procese cu daune morale si de imagine pentru hartuirea presupusilor debitori.
Pe de alta parte, afi onest s cinstit e recomandat, dar exprimarile trebuie comparate si cu prevederile legale, astfel ca a nu plati o datorie pe care creditorul nu a cerut-o in termen legal nu cred ca poate constiui lipsa de onestitate. Ca atare, a fi onest pana la a-ti incalca singur drepturile trebuie sa echivaleze cu a fi fraier, sau "mai cinstit decat prevede legea". Alegeti Dvs. exprimarea care vi se potriveste.....
Mult succes in recuperarile de datorii pe baza de hartuire si amenintare....gen (vin cu executorul in 3 zile lucratoare").