avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1282 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Probleme cu societatea de recuperare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Probleme cu societatea de recuperare

M-au contactat recent cei de la [SOCIETATE RECUPERARE] in legatura cu un debit pe care il am la [FURNIZOR] din anul 2000. Debitul principal este de 134,84 RON, penalizarile sunt de 337,05RON, iar taxa de reziliere este de 1029,89 RON. :(
Din cate stiu, dupa trei ani se prescriu datoriile. ma insel?
Daca initiaza procedura judecatoreasca impotriva mea au sanse de castig?
Din 2000 nu am mai primit nimic de la [FURNIZOR].
Ce ma sfatuiti sa fac?
Ultima modificare: Joi, 17 Martie 2011
ContSters20980, utilizator
Tirsanott...cred ca nu ai citit bine ce am scris...dupa tine toata lumea da tepe...daca nu si a platit omu doua luni o rata ....gata e tepar ....stai linistit ca nu e primul credit care l am facut si nici ultimul ...am incheiat cu cei de la eos o intelegere de plata a datoriei si tin sa te anunt ca desi "rata "este mare fac fata..pt ca nu s tepar si nu fug ca alti de datorii...referitor la datul in judecata pe cineva pt ca si a facut meseria ...o poti face...conteaza si felul in care a facut o..dupa ce ai scris tu pe forum ...cred ca esti o persoana care daca ar fii fost in situatia mea te ai fi pierdut cu firea de la prima convorbire telefonica cu ei...avand in vedere ca au amenintat cu puscaria si au vorbit vulgar ...sperand ca nu am "vorbit"pt tine ca bulgarul din reclama de la ford..iti urez sanatate si succes cu postatul pe forum..;)
~ Conținut șters la cerere ~
AM primit si eu o scrisoare de la aceasta firma [EDITTA] cum ca as avea urmatoarea datorie:
debit principal 486.07 ron
penalizari 486.07 ron
dobanda legala 599.25 ron
taxa de reziliere 523.22 ron.
Aceasta pare a fi dadoria de la un abonament [EDITAT] pe care l-am avut acum 5-6 ani pe care mi l-au oprit la un moment dat. AM facut greseala(cred) sa le trimit un fax sa le spun sa imi trimita copie dupa contractul de la connex si facturile neplatite pentru ca nu stiam ca exista facturi neplatite.
Ce ma sfatuiti sa pletesc aceasta datorie intregral si ce inseamna penalizari , dobanda legala si taxa de reziliere..
va multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Septembrie 2011
gi-jane2, moderator
~ Conținut șters la cerere ~
Nu am platit nimic de mai bine de mai bine de 5 ani dar am inteles ca datoria nu se poate prescrie daca ei trimit cate o instiintare din an in an se ia din nou de la zero.

Alte discuții în legătură

Bun aziua horia33 horia33 Am avut un credit de consum la o banca din 1.10.2003, in valoare de 3500 Ron, si dupa atita ani EOS KSI m-au sunat azi acasa la ai mei, desi eu nu mai stau cu ... (vezi toată discuția)
Recuperare debit de catre societate recuperari creante dfd dfd Buna ziua, in anul 2005 am contractat un credit pt care s-au platit 10 rate. nu am mai avut loc de munca si m-am imbolnavit si nu am mai putut plati. cei de la ... (vezi toată discuția)
Nelamurire- prescriptie ContSters98165 ContSters98165 buna ziua. in 2003 am facut un imprumut la banca pe numele meu insa banii i-a folosit prietenul meu. A platit o parte din ei pana la inceputul lui 2004 si ... (vezi toată discuția)