M-au contactat recent cei de la [SOCIETATE RECUPERARE] in legatura cu un debit pe care il am la [FURNIZOR] din anul 2000. Debitul principal este de 134,84 RON, penalizarile sunt de 337,05RON, iar taxa de reziliere este de 1029,89 RON. :(
Din cate stiu, dupa trei ani se prescriu datoriile. ma insel?
Daca initiaza procedura judecatoreasca impotriva mea au sanse de castig?
Din 2000 nu am mai primit nimic de la [FURNIZOR].
Ce ma sfatuiti sa fac?
imi pare foarte rau nu am stiut, nu am avut intentia sa "tip", munca pe care o prestez eu se face doar cu caps lock, fiind obisnuita cu acest lucru nu am remarcat ca scriu cu litere mari, imi cer scuze nu am vrut sa supar pe nimeni
Nu era nicio problema nici daca chiar vroiat sa tipati... numai nu la noi ;) Ideea e ca e foarte obositor de citit, iar regulamentul interzice scrisul numai cu majuscule.
Doamna, angajati de urgenta un avocat, problema este cat se poate de serioasa si in joc sunt multi bani! Nu ati reusit sa intelegeti si sa explicati ce reprezinta suma datorata, tocmai de aceea va sfatuiesc sa angajati un avocat care sa va reprezinte in relatia cu KSI.
eu nu inteleg ce vrea sa recupereze acest domn Moldovan daca nu are contractul dvs. in fata si nici restul de acte. e un fel de "hai sa sunam si noi pe la debitori ca poate pica ceva", in dulcele stil al marilor corporatii care se ocupa de recuperarea creantelor.
doamna, neconcordanta dintre ce stiti dvs. si ce va spune dl respectiv trebuie lamurita. cereti in scris sa va remita o copie a tuturor actelor si precizati ca exista neconcordante mari intre suma ramasa de plata si sustinerile dumnealui.
pana nu va pune la dispozitie actele nu aveti ce discuta. dar scrieti, ca fara scris nu veti avea cu ce va apara si poate oricand sa ii dea drumul in executare la contractul respectiv. macar lungiti pana lamuriti situatia si veti sti ce e cu adevarat de plata.
sustin sfatul distinsei/distinsului meu coleg: consultati un avocat!
Va multumesc pentru informatii, am sa urmez sfatul dumneavoastra si am sa cer in scris sa mi-se remita o copie dupa toate actele. O zi cat mai buna va doresc.
Bun aziua
horia33
Am avut un credit de consum la o banca din 1.10.2003, in valoare de 3500 Ron, si dupa atita ani EOS KSI m-au sunat azi acasa la ai mei, desi eu nu mai stau cu ... (vezi toată discuția)