AVLIL a scris:
Pai... de ce nu vorbiti cu ei? :D Spuneti-le ca va place la nebunie sa vorbiti la telefon si sa nu platiti... :P Asa ati facut cu telefonul, asa faceti acum cand vorbiti pe banii lor... E fain, ce subiecte sa gasiti? Uite, vremea e cam schimbatoare in ultimul timp, cred si ei ca e de la incalzirea globala? :O
Vorbiti continuu, fara sa va lasati intrerupta...
Vorbiti-le de ultima rochie cumparata... despre orice.
Intrebati-i daca stiu sa va spuna cum sa coaseti un tiv fara sa se vada...
Stiu ca suna prosteste ideea, insa, credeti-ma, merge mai bine decat plangere la politie etc. Ar ajunge astfel sa nu va mai streseze si chiar sa functioneze ca un factor de relaxare aceste convorbiri, care nu cred sa mai dureze prea mult dupa o astfel de atitudine... :giggle:
Daca totusi doriti sa le faceti plangere, intrebati-l pe cel ce va suna care este numele lui, clar, spuneti-i sa stea putin sa luati un pix, asa incat sa fie clar ce intentionati... Si treceti-l in plangere... Desi, sincer, nu vad ce sa li se intample...
Liliana si-a dovedit inca o data inventivitatea =D> .
Pe mine personal m-ar plictisi si obosi un astfel de monolog la telefon, asa ca m-am gandit ca daca as fi intr-o astfel de situatie, ar trebui sa inregistrez inainte monologul. Va dati seama ce fata va face "interlocutorul" cand va auzi exact aceleasi lucruri si pe exact acelasi ton in cazul in care suna si a doua oara? Cred ca in inregistrare as sari de la una la alta, (un fel de delir verbal) in care as amesteca cele mai plictisitoare lucruri (nu o carte interesanta) ca de exemplu diferite texte de lege citite incomplet si pe sarite, fragmente din Patapievici (nu cred ca exista ceva mai ilogic si mai plictisitor), amenintari cu diferite institutii si instante inexistente (gen Tribunalul European pentru serviciile de telefonie mobila, Comisia pan-europeana pentru abuzurile creditorilor, etc), impreuna cu amenintari reale. Let's have some fun!