avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Probleme cu societatea de recuperare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Probleme cu societatea de recuperare

M-au contactat recent cei de la [SOCIETATE RECUPERARE] in legatura cu un debit pe care il am la [FURNIZOR] din anul 2000. Debitul principal este de 134,84 RON, penalizarile sunt de 337,05RON, iar taxa de reziliere este de 1029,89 RON. :(
Din cate stiu, dupa trei ani se prescriu datoriile. ma insel?
Daca initiaza procedura judecatoreasca impotriva mea au sanse de castig?
Din 2000 nu am mai primit nimic de la [FURNIZOR].
Ce ma sfatuiti sa fac?
Ultima modificare: Joi, 17 Martie 2011
ContSters20980, utilizator
Buna Sanda, asa cum ti-am spus , asa e romanul nu-i place sa dea banul inapoi dar sa nu uitam ,suntem primii trasi la raspundere de actiunile noastre, fara sa ai vreun sprijin din partea lui C.sau a companiei.Tot cea ce faci sa fie in spiritul legii.
Cred ca putem face mai mult, in sensul de a stopa anumite actiuni care nu au acoprire, mergand doar pe generalitati asa cum inteleg mititeii.
Succes in continuare, mai vorbim.
Absolut nici o sansa.
Te sicaneaza doar doar vei ceda presiunilor psihice.
In limbajul colectorilor de debite astea se numesc "telefoane de stres".

Poti face o plingere la OPC.

Daca le interzici sa te mai sune si ei inca persista vor fi amendati.
Chiar daca iti trimiti somatii peste somatii ii poti actiona in instanta pentru
abuz de drept si practici ilegale.

Alberto Kurtyan
Salutare tuturor. Am citit si eu despre eos ksi. Am si eu o problema asemanatoare, tot cu un credit, la care am achitat ceva din el. Problema mea este impartita in 2 parti:
-in momentul in care am vrut sa reiau achitarea creditului, cei de la banca au spus ca nu mai am cum sa fac acest lucru, in varianta initiala de rate, singura optiune fiind cea de achitare integrala.
-creditul se aproprie de acei 3 ani de la ultima rata achitata de mine, si evident am fost sunat de cei de la ksi.
Eu vreau sa stiu cum pot face ca sa mai aman lucrurile cu cei de la ksi, pentru a trece acesti 3 ani, ptr ca dobanzile si penalitatile cerute de ei sunt imense. Eu as vrea sa achit acest credit, dar nu in varianta celor de la ksi, ci in varinata bancii, evident cu dobanda penalizatoare care reiese din contractul meu cu banca, ptr ca asa mi se pare normal. Nu mi se pare normal sa achit niste penalitati nejustificate catre o firma cu care nu am nici o legatura, in speta, eos ksi. Pana in acest moment nu am primit decat telefoane, sms-uri si o notificare scrisa in care sunt "somat" sa platesc suma respectiva in termen de 48 de ore. Va multumesc.
Buna ziua!! am si eu o problema asemanatoare.Parintii prietenului meu au primit o INSTIINTARE (fitzuica verde) de la firma EOS KSI ,iar pe aceasta fitzuica a fost scrisa urmatoarea : "Va rugam sunati de urgenta la numarul 021...". Normal ca nu am sunat din prima ,nestiind ce fel de firma este,despre ce este vorba.Asa ca am accesat internetul si uite ca am dat de acest site...problema noastra suna cam asa(din cate stiu eu,ca nu mi s-au dat date exacte)...mama prietenului meu a fost conectata la romtelecom la telefonie fixa,si dupa nu stiu exact cati ani s-au deconectat. A mai ramas de platit o factura de 100 RON, asta fiind acus 3-4 ani,nu se stie sigur :( Din pacate asta este tot ce stiu :(( sincer,ma cam sperie ce am citit, doarece nu stiu cum sa actionam,de la cine sa cerem ajutor sa ne lamureasca cu aceasta problema. Am citit pe a la inceputul forumului niste afirmatii care sustin ca nu trebuie sa sunam la acest numar pt ca vor urma sms nesfarsite si evetuale hartuiri. Problema e ca nu stim exact daca aceasta este adevarata cauza(romtelecom) pt care am primit instiintarea si nici nu stim de ce suma este vorba!!! Ne poate ajuta cineva? Ce se poate face in cazul nostru? Sa luam legatura cu acesti domni?

Multumesc , Cu stima :NORA :)
Buna ziua, aceasi problema cu EOS KSI, am avut o linie telefonica in 2005 pe care atunci am si inchis-o, din 2007 imi tot vin notificari, recent, de vreo 3 zile a venit una mai speciala "AVETISMENT DE PLATA" scris cu bold si litere mari, in care imi zic ca daca nu achit in 24 de ore atunci inchid dosarul si initiaza procedura de executare silita in vederea recuperarii debitelor, in sept 2008 am sunat la Romtelecom sa intreb de aceste datorii, mi-au trimis pe fax o factura care avea restante la SOLD PRECEDENT, le-am cerut sa-mi arate factura in care se vad efectiv datoriile, da rnu am mai primit nimic. mentionez ca asa zisele restante sunt pe firma, intrebarea este daca si in cazul persoanelor juridice este acea perioada de 3 ani pt prescriptie? cu EOS nu am luat legatura telefonic, nici ei cu mine.Multumesc.

Alte discuții în legătură

Bun aziua horia33 horia33 Am avut un credit de consum la o banca din 1.10.2003, in valoare de 3500 Ron, si dupa atita ani EOS KSI m-au sunat azi acasa la ai mei, desi eu nu mai stau cu ... (vezi toată discuția)
Recuperare debit de catre societate recuperari creante dfd dfd Buna ziua, in anul 2005 am contractat un credit pt care s-au platit 10 rate. nu am mai avut loc de munca si m-am imbolnavit si nu am mai putut plati. cei de la ... (vezi toată discuția)
Nelamurire- prescriptie ContSters98165 ContSters98165 buna ziua. in 2003 am facut un imprumut la banca pe numele meu insa banii i-a folosit prietenul meu. A platit o parte din ei pana la inceputul lui 2004 si ... (vezi toată discuția)