stan petru-radu a scris:
1.
In legatura cu lista de plante pe care o asteapta cu nerabdare un anumit moderator al acestui forum, s-ar putea sa fie putin dezamagit...ideea principala era intrarea in ilegalitate a magazinelor ...
Adsum! =D> Oy-oy-oy Eu sunt cel care vrea lista (
u.b.i.k. imi zice!) si vreau si logica in expuneri si argumente, nu lozinci. Ca sa intelegeti la ce ma refer ganditi-va putin daca doriti
intrarea in ilegalitate a magazinelor cu produse etnobotanice sau
interzicerea lor. Va dau un mic indiciu: cele doua notiuni nu sunt acelasi lucru! :rofl:
2.
O sa mi se spuna ca nu putem inchide un magazin daca plantele care se vand aici nu sunt toate ilegale...eu cred ca se poate (macar una tot trebuie sa fie cu "probleme").
:angry: Asaaa ... credeti ca se poate ... :strong: Wooow! impresionant! : Daca in piata Matache se vinde maine branza cu salmonela nu interzicem vanzarea acesteia ci piata Matache pentru ca o sa gasim oricum o branza sau un ou in neregula. :fight:
3.
E clar ca aceste plante nu sunt vandute sub forma de ingrasamant sau mai stiu eu ce alta scuza lamentabila, ci doar pentru consum...deci singura "utilitate" a acestora este sa-ti distruga viata!
Alcoolul ce utilitate are? Tutunul? Le interzicem si pe astea? Ihim ...
later edit
Am uitat! :slap: ...
Cato isi incheia orice discurs cu "Ceterum autem censeo, Carthaginem esse delendam"
Iar eu voi urma exemplul sau incheind orice postare cu:
Astept lista cu plantele interzise si
criteriile pentru includere pe aceasta lista