Dupä lupte seculare am primit incredintarea minorului,definitiv si irevocabil.Pinä si instantele germane au anulat orice drept al tatälui asupra copilului. Pentru a putea pleca defintiv si a obtine viza de plecare defintivä in altä tarä ( nu Europa),am nevoie de acordul tatälui (desi am doar eu incredintarea minorului).Ambasada mi-a atras insä atentia cä aceastä semnäturä poate fi inlocuitä de o sentintä judecätoreascä din Romania(liberä circulatie).Ca intotdeauna cer pärerea nu numai a avocatilor mei,ci si a altor persoane si mä documentez asupra acestei probleme. Despre ce poate fi vorba exact si cum decurge?Mi s-a mai räspuns odatä pe forum cu foarte mult timp in urmä,dar nu mai retin.Vä multumesc anticipat pentru päreri.
Sa inteleg ca procesul inca nu s-a terminat?
Daca da, atunci aratati instantei ca sotul intentioneaza sa duca copilul in China. Tinand cont de diferenta de cultura enorma intre China si Romania, este putin probabil ca un copil care a crescut pana acum In Romania sa fie incredintat tatalui, atunci cand exista posibilitatea de a-l duce in China... cu atat mai mult cu cat ar ramane la rude acolo!
Daca nu aveti inca un avocat, cautati-va!
va multumesc mult pt raspuns...si domnului avocat si tie HJ.....procesul ink nu s-a terminat...abea a inceput...dar problema e ca eu nu vreau sa divortez,sau cel putin nu acum pt ca nu am unde sa ma duc,casa e a lui si nu am dreptul la ea,nu stiu ce sa fac...si din cauza asta sunt atat de alarmata ca ar ramane copilul la el...
In acest caz, va trebui prelungit divortul cat mai mult.
Copilul oricum nu va ajunge in China nici in aceasta ipoteza dar exista riscul sa ii fie incredintat lui daca nu aveti locuinta.
Nu aveti rude unde sa puteti plecacu minorul?
va multumesc mult t raspuns......mama ar fi singura dar nu stiu daca e de acord pt k nu sunt in relatii bune cu ea.
eu nu vreau sa divortez din cauza problemelor pe car ele am...ar putea s ama oblig eintr-un fel sa m aforteze ???as vrea sa se amane cat mai mult dar pe c emotive??
va multumesc mult