Dupä lupte seculare am primit incredintarea minorului,definitiv si irevocabil.Pinä si instantele germane au anulat orice drept al tatälui asupra copilului. Pentru a putea pleca defintiv si a obtine viza de plecare defintivä in altä tarä ( nu Europa),am nevoie de acordul tatälui (desi am doar eu incredintarea minorului).Ambasada mi-a atras insä atentia cä aceastä semnäturä poate fi inlocuitä de o sentintä judecätoreascä din Romania(liberä circulatie).Ca intotdeauna cer pärerea nu numai a avocatilor mei,ci si a altor persoane si mä documentez asupra acestei probleme. Despre ce poate fi vorba exact si cum decurge?Mi s-a mai räspuns odatä pe forum cu foarte mult timp in urmä,dar nu mai retin.Vä multumesc anticipat pentru päreri.
Buna ziua dinnou. Va multumesc ca mi-ati raspuns si imi pare rau daca nu am fost prea explicita. Fetita mea are 4 ani si plecarea din tara va fi pe termen nelimitat.
Trebuie sa mentionez ca tatal fetitei nu a inceput proces pt stabilirea dr. de vizita, deci prin urmare isi vede fetita in functie de 'amiabila' noastra intelegere.
As mai avea o mica intrebare: Ce inseamna JH?
VA multumesc dinnou
Puteti sa iesiti din tara cu minora.
Dar daca tatal va deschide proces veti putea avea probleme.
E bine sa iesiti din tara pana sa aveti alte surprize neplacute.Apoi va fi problema lui unde va citeaza.