Nu vad in ce anume o discutie pe internet, anonima, poate speria un utilizator si el anonim incat sa il faca nu mai scrie acolo unde a pus o intrebare. Sa fim seriosi. Pana la urma poate fi vorba de o chestie reala intre o copchilita care a descoperit sexul si un nene amator de trufandale...si daca respectivii cauta opinii despre situatia lor atunci le au aici. Bun, e clar ca asa ceva e complet lipsit de moralitate insa poate fi legal de la o anumita varsta.
@minel :
N-ar fi fost mai simplu sa opteze pentru o casatorie(nu mai trebuia sa intrebe in forum), nu pentru un alt tutore ?
Mai ales ca in 2008, la 14 ani pretindea a avea un prieten de 25 ani , pentru care ingrijorata a indraznit sa acceseze forum-ul prima data?
Sa fi ramas acelas?? Si atunci sharada cu unchiuletul si nepoata...:magic:
Oricum 3 ani reprezinta o experianta iar noua intrebare nu cred ca mai poate fi susceptibila de inocenta adolescentina absoluta:fight:
Doamne, ca are 14 sau 17 ani tot un copil este. credeti ca 3 ani fac o diferenta atat de mare. Consider ca e de apreciat ca inainte de a face un pas, ca e vb de schimbarea tutorelui, de a pleca de acasa, sau, chiar de a-si incepe viata sexuala,deci este de apreciat ca a avut indoieli si a indraznit sa intrebe, sa ceara sfatul cuiva. Nu e cazul sa tratam cu ironie, noi suntem oameni maturi, dar uneori poate ar fi bine sa ne aducem aminte de framantarile noastre pe toate temele, de cand aveam aceeasi varsta. Acum acele framantari ne ar parea ridicole, dar la acea varsta ele insemnau alfa si omega. Astept in continuare ca Adelina sa spuna cuiva, chiar in privat care este pb reala oricare ar fi aceasta. Eu sunt disponibila.
Adelinoooooo!!!!Scrie domnisoaro ceva,orice,da scrie.Altfel vom ajunge la pagina 20 si tot nu vom stii adevarul despre tine.Care este de fapt adevaratul motiv pentru care vrei sa pleci de acasa?????
Am 17 ani
marianamary97
buna ziua am 17 ani si mai am 9 luni si fac 18 ani. eu nu am tata traiesc de cand eram mica cu mama si bunica. am un iubitt mai mare cu 6 ani decat mine. ... (vezi toată discuția)
O problema
ContSters101087
daca parintii mei si-au luat mana de pe mine,s eu sunt inca minora si traiesc pe strazi nu pot pleca intr-o alta tara????????????????????????????daca pe ... (vezi toată discuția)