Subiect de actualitate, Petreanu puncteaza bine :yes:
Nosferatu loveşte din boschet (titlu alternativ: Ambulanţierii groazei loveşte năprasnic la organ)
Înţeleg că e o mare panică printre mămici şi mămăi (specia de curtea blocului, sub-aria băncuţa de lângă ghenă) în chestiunea difuză a unor presupuse răpiri de copii pentru prelevare de organe.
Cum ar veni, taman când mam’mare e-ntoarsă cu spatele la ăla micu’, pac! sare răpitorul din boschet, smulge copilul şi se transportă cu el în gheare spre o sală de operaţii clandestină, un’să i se extragă orgănelele lui proaspete şi mici, numa’ bune să fie transplantate, tot clandestin, la bătrâni perverşi şi bogaţi (şi foarte mici de înălţime).
Vedeţi? Cum ne strică mileniul trei… Înainte copiii erau măcar ademeniţi cu bomboane, nu răpiţi, aşa, prin efracţie, ţaţo, parol, să mă-ngropi.
Iar acum, n-o să credeţi, sunt atacate echipajele ambulanţelor, cărora li se cere să probeze că sunt chiar de la Ambulanţă şi nu de la Vampiri.
Mi se pare o confuzie totală – păi dacă tipii ăştia sunt îmbrăcaţi în portocaliu, nu carecumva sunt de la PDL? Lume proastă, nu-şi dă seama.
În fine, dacă-mi permiteţi, să revenim la cestiune.
Aş zice că problema, aici, nu e dispariţia. Mai dispar copii, în general prin fugă de acasă, de prea multă dragoste părintească, fireşte, că se ştie că bătaia e ruptă din rai şi de rai n-ai cum să te saturi, oricâte vânătăi ar produce.
Problema e reapariţia – şi încă reapariţia cu inventar incomplet, cum ar veni, cu un rinichiuţ mai puţin, cu un ochişor lipsă, cu numai juma’ de ficăţel la purtător, dar cu perfuzia fixată cu leucoplast pe creştet, pentru cădere.
Or, reapariţii n-avem, cum n-avem, de altfel, nici dispariţii, confirmă poliţia. Avem, în schimb, cel puţin un tânăr bătut măr de vecini isterizaţi şi mai multe echipaje de ambulanţă agresate de cetăţeni.
Ah, da, şi mai avem şi o societate medieval de superstiţioasă în mileniul trei.
Apropo, ştiţi ce studiază un elev tipic de gimnaziu în 8 ani de şcoală?*
• 140 ore de Chimie
• 210 ore de Fizica
• 210 – 280 ore de Biologie
• 280 ore de Religie
Amin, pentru viaţa veşnică a superstiţiilor noastre.
[ link extern ] /