iuliurs a scris:
Am urmarit cu mare atentie cele scrise pe acest subiect fiind si eu in aceasta situatie, firma fiind la domiciliul meu si unde eu platesc aceasta taxa. Ceea ce ma intriga pe mine este faptul ca distinsii moderatori, avocati si consilieri juridici care urmaresc, si urmaresc cu mare atentie ceea ce se dezbate, intervin doar in probleme minore, fara a prezenta un punct de vedere bine informat si temeinic argumentat cu privire la aceasta tema. Pina la urma noi dorim un sfat, ce sa facem, sa platim sau nu aceasta taxa. Vedeti ca interpretarea difera de la judet la judet, si din pacate de la instanta la instanta. Am vazut de multe ori la doua cauze cu speta identica aceasi instanta sa dea verdicte total diferite.
Iulius, asa e, de asta s-a inventat Curtea de Apel, Curtea Suprema si CEDO, cand drepturile tale nu sunt respectate de o instanta, mergi mai departe. Iar domnii consilieri ne vor consilia doar in cazul in care le-o solicitam, cu cateva mici exceptii la forumul asta, restul prefera sa fie
contractati si nu doar
contactati. Asta spune multe legat de modul in care domnii consilieri isi selecteaza clientela, mai bine zis de modul in care habar n-au s-o selecteze. Si cum veni vorba de asta, multumesc personal lui
elis si altor consilieri care au intervenit in acest forum, la acest subiect sau chiar si la alte subiecte.
Celorlalti le doresc calatorie sprancenata si somn usor. Cand omul are o nelamurire si tu taci, se numeste ori lipsa de bun simt (asta ca sa nu folosesc cuvinte mai dure) ori paralelism cu subiectul discutat. Sper sa fie al doilea punct motivul "tacerii" celorlalti consilieri care si-au bagat doar nasu' prin subiect, fara sa dea si raspunsuri pertinente. Toata stima pentru consilierii care ne-ajuta si ne lumineaza pe intortocheatul drum al legilor de la noi! =D>