avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... taxa radio
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

taxa radio

Buna seara,
Am o mica firma a carei sediu este la mine acasa. Am primit o factura de la studioul teritorial de radio sa platesc o taxa pentru serviciul public de radiodifuziune. La fima nu am aparat de radio, de fapt nici eu nu am aparat de radio, dar platesc prin factura de curent. Ce este de facut in aceasta situatie ?
Va multumesc
Iti multumesc mult Marius.
Inca nu mi-au raspuns la mail si ma gandeam sa le trimit o recomandata.
Oricum pana la sf anului am s-o fac!!
Am vorbit cu o cunostinta care e expert contabil si mi-a spus ca ea a achitat ac taxa pt toate firmele la care a primit instiintarea de plata. Cum s-a inreg cu ea in ctb .... nu stiu. Dpdv contabil gasesti o metoda de inreg pana la urma.... dar juridic trebuie pusa problema, eu cel putin asa vad lucrurile.
Sarbatori fericite!
Sa vedem cu ce vine anul urmator.......
ancaRo a scris:

Iti multumesc mult Marius.
Inca nu mi-au raspuns la mail si ma gandeam sa le trimit o recomandata.
Oricum pana la sf anului am s-o fac!!
Am vorbit cu o cunostinta care e expert contabil si mi-a spus ca ea a achitat ac taxa pt toate firmele la care a primit instiintarea de plata. Cum s-a inreg cu ea in ctb .... nu stiu. Dpdv contabil gasesti o metoda de inreg pana la urma.... dar juridic trebuie pusa problema, eu cel putin asa vad lucrurile.
Sarbatori fericite!
Sa vedem cu ce vine anul urmator.......

Anca, la mail pot raspunde in maxim 15 zile, daca nu primesti vesti de la ei, luand in calcul si zilele libere legale, le poti trimite recomandata. Succes si tie si LA MULTI ANI! CRACIUN FERICIT TUTUROR!
TheAce a scris:

Daca actionarul e si proprietar nu mai trebuie comodat. La mine s-a amanat procesul (recursul SRR). Termenul e undeva prin ianuarie.

Ai ajuns deja la recurs? Adica ai pierdut in prima faza?
Am castigat prima faza :)
Buna Marius si Anca, buna tuturor,

Avocata mea m-a sfatuit sa platesc, prost sfat, nu mi-a convenit dar am facut o plata partiala. Culmea e ca eu am avut contractul de sediu expirat pe perioada in care ei vor bani si la fel ca si in cazul vostru, e un sediu in care locuieste o persoana fizica care plateste si ea taxa radio.
Va rog dati-mi si mie adresa de e mail prin care ati corespondat cu ei, cu cei de la radio sau altii in masura sa raspunda la problema asta.
Multumesc frumos, sarbatori fericite!

Alte discuții în legătură

Taxa radio - felicitari! traiasca avocata de la cluj! Dana Marin Dana Marin [b]Felicitari doamnei avocate de la Cluj ca ne-a salvat de cosmarul taxei radio![/b] De-abia azi am aflat, cautind subiectul pe Google. Eu am platit in ... (vezi toată discuția)
Taxa radio-tv - raspuns de la srr rusugaby rusugaby Salut, Am primit de la SRR Iasi o instiintare de plata a taxei radio-tv pentru o perioada de 3 ani. Le-am trimis e-mailul urmator: \\\"Buna ... (vezi toată discuția)
Sa facut dreptate!firmele nu mai sunt obligate sa plateasca taxa radio-tv Marian Turtoi Marian Turtoi I=D>n sfarsit s-a facut dreptate,comerciantii nu mai platesc biruri catre Societatea de stat (si la propriu si la figurat)TVR si RADIO.Sa vedem cine va ... (vezi toată discuția)