avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... taxa radio
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

taxa radio

Buna seara,
Am o mica firma a carei sediu este la mine acasa. Am primit o factura de la studioul teritorial de radio sa platesc o taxa pentru serviciul public de radiodifuziune. La fima nu am aparat de radio, de fapt nici eu nu am aparat de radio, dar platesc prin factura de curent. Ce este de facut in aceasta situatie ?
Va multumesc
Si ca sa ne mai si distram putin =D>: pana azi nu stiam ca exista infractiunea de "flirt calificat", azi am aflat ca da :))

Citez: "Prin Rechizitoriul Parchetului de pe lânga Judecatoria Câmpina a fost trimis în judecata inculpatul N.A. pentru savârsirea infractiunii de furt calificat prev. de art.208, 209 alin.l lit.e,g cod penal constând în sustragerea unui telefon mobil marca Nokia profitând de neatentia partii vatamate cazuta pe carosabil pe fondul consumului de bauturi alcoolice, telefon aflat pe strada în apropierea partii vatamate.
S-a solicitat de catre inculpat schimbarea încadrarii juridice din infractiunea de flirt calificat :">, prev. de art.208,209 alin.l lit.e,g cod penal în infractiunea de însusire a bunului gasit prev. de art.216 cod penal.
Solutia pronuntata a fost aceea de respingere a cererii de schimbare a încadrarii juridice motivat de faptul ca nu exista infractiunea de însusire a bunului gasit daca acesta nu a fost pierdut întrucât continua sa se afle la dispozitia detentiarului, sau în situatia de a fi reluat cu usurinta.
A fost avuta în vedere practica judiciara potrivit careia însusirea unui bun lasat temporar de posesor fara supraveghere, chiar daca a pierdut contactul cu acesta, întruneste elementele constitutive ale infractiunii de flirt calificat." (sursa portal.just.ro) #-o TRAIASCA JUSTITIA! Atentie barbati, riscati sa fiti condamnati pentru FLIRT CALIFICAT :stunned:
Ultima modificare: Vineri, 2 Ianuarie 2009
marius_es72, utilizator
posibil ca este vorba de o eroare de scriere .... ;)
elis a scris:

posibil ca este vorba de o eroare de scriere .... ;)

De-acord eroare 1 data, dar de 2 ori ... inseamna ca cineva are nevoie de ochelari#-o .... de cal:((
:offtopic:
posibil si acest lucru .... chiar as fi curios daca in documentele originale exista aceasta eroare :hm:
marius_es72

, dupa 2 ani, pe motiv ca nu exista un contract intre beneficiar si distribuitor, adica "între părţi nu s-au încheiat contracte scrise care să ateste existenţa clauzei penale". Deci procesele declarate de "baietii destepti" de la Radio pleaca, din start, cu un picior gresit, intrucat ei cheama in instanta, dar fara sa existe baza legala de citare in calitate de parat a cuiva.

In cazul asta, de ce li se admite actiunea in instanta? Judecatorii aia nu stiu jurisprudenta?

Alte discuții în legătură

Taxa radio - felicitari! traiasca avocata de la cluj! Dana Marin Dana Marin [b]Felicitari doamnei avocate de la Cluj ca ne-a salvat de cosmarul taxei radio![/b] De-abia azi am aflat, cautind subiectul pe Google. Eu am platit in ... (vezi toată discuția)
Taxa radio-tv - raspuns de la srr rusugaby rusugaby Salut, Am primit de la SRR Iasi o instiintare de plata a taxei radio-tv pentru o perioada de 3 ani. Le-am trimis e-mailul urmator: \\\"Buna ... (vezi toată discuția)
Sa facut dreptate!firmele nu mai sunt obligate sa plateasca taxa radio-tv Marian Turtoi Marian Turtoi I=D>n sfarsit s-a facut dreptate,comerciantii nu mai platesc biruri catre Societatea de stat (si la propriu si la figurat)TVR si RADIO.Sa vedem cine va ... (vezi toată discuția)