avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Poligraf
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Poligraf

Va rog unde gasesc metodologia(procedura) completa si punctuala (acreditata)a testarii cu poligraful.
Etapele ,drepturile si obilgatiile , persoanei testate si psihologului.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: xuser , utilizator 19:55, 21 Iunie 2011
Ai picat testul, desi nevinovata? E prea mult daca te intreb despre ce era vorba - la infractiune ma refer, sau cum s-a desfasurat testul....O imagine de ansamblu ar fi binevenita ... Multumesc
Da, este o poveste lunga, infractiunea este fff grava, dar repet eu am cerut testul admis la curte, refuzat in ancheta si fond, intrebarile sunt cele propuse de mine si totusi asa a iesit.
Testul mi s-a parut normal , pana la indrumarea psihologului de a-mi incalzi mainile la o rezistenta, exercitii de inchidere si deschidere a pumnului, dar numai inaintea setului doi si trei de intrebari, nu si la primul, repet afara 26 grade. in camera 21 zice in raport.
Vreau sa am o explicatie, poate o gasesc in procedura standard de aplicare a testului si ce documente trebuie sa existe la dosar depuse in urma testarii. Am suspiciuni si asupra citirii corecte a diagramaei.
TESTUL POLIGRAF ESTE ASEMANATOR CU INCHIZITIA A fost creat sa induca starea de frica - stare care exista si la cei vinovati dar si la cei nevinovati si coordonat de un DJ pe pst de psiholog si nefiind concludent, decat in masura in care te poate incrimina. #-o Asa ca nici usturi n-am mancat , nici gura nu-mi miroase.
Ultima modificare: Duminică, 19 Iunie 2011
ContSters211662, utilizator
AM SI EU O INTREBARE
DACA INTR-UN CAZ SUNTEM COMPLET NEVINOVATI DAR EMOTIILE NE COPLESESC IAR RASPUNSURILE NOASTRE , SINCERE DE ALTFEL, MAI MULT NE INCRIMINEAZA......CE AR FI SA RASPUNDEM DE FAPT INVERS LA INTREBARILE POLIGRAFULUI...
DACA SUNT ACUZAT CA AM FACUT CEVA SI EU NU AM FACUT SI TOTUSI RASPUND DEZOLAT CA DA - "AM FACUT" APARATUL N-AR TREBUI SA DETECTEZE CA MINT ...DACA E ASA LAUDAT DE POLITIE?
Ultima modificare: Duminică, 19 Iunie 2011
ContSters211662, utilizator
Nu stiu bine psihologia poligrafului, dar presupun ca la emotivi toate raspunsurile sunt la margine, asa ca si afirmarea si negarea unei intrebari ar putea fi considerate minciuna.

In legatura cu "Inchizitia", cred ca v-am sustinut asta intr-o discutie acum 4-5 luni. Testele poligraf reprezinta un regres in privinta dreptului la aparare, din moment ce este pur si simplu un interogatoriu cu psihologul, unde nu ai dreptul sa fii aparat de avocat.

@ragaliemariana
Va recomand sa vorbiti cu un avocat pentru ce se poate face. Avocatul v-a trimis sa faceti testul, ar fi trebuit sa va spuna?

Alte discuții în legătură

Test poligraf caradis caradis Buna ziua. Am avut o plangere la politie de inselaciune care acum s-a transformat in abuz de incredere. In opinia mea nu este nici una nici alta . O ruda mi-a ... (vezi toată discuția)
Testul poligraf ContSters211662 ContSters211662 Am si eu o nelamurire ...... Cum se pun intrebarile la detectorul de minciuni ? Cam cate intrebari se pun la detector ? Exista un numar de intrebari standard ... (vezi toată discuția)
Poligraf ragaliemariana ragaliemariana Va rog ajtati-ma cu o litera de LEGE. La CA a fost admis testarea poligraf, am primit raportul nrgativ dar insotir de o singura diagrama( in loc de 3 ca au ... (vezi toată discuția)