avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Poligraf
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Poligraf

Va rog unde gasesc metodologia(procedura) completa si punctuala (acreditata)a testarii cu poligraful.
Etapele ,drepturile si obilgatiile , persoanei testate si psihologului.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: xuser , utilizator 19:55, 21 Iunie 2011
Ma mai bag o data in discutie si gata.... Din ce am citit putin mai sus, nu se poate ca aceste conditii sa fie CHIAR TOATE indeplinite ca la carte - si tinand cont de faptul ca testul asta nu constitue o proba obiectiva si nici in favoarea celui care-l face , din ce am vazut, .....cel mai bine este sa-l evitati cu orice pret ....#-o
Teoria este buna, dar practica ne omoara.
Binenteles ca voi contesta, dar imi trebuie argumente solide ca sa mi se aprobe (desi nu cred) o a doua testare.
Cum pot sa contest o diagrama, fata de un specialist, pe care nici judecatorii nu stiu sa o citeasca, iar specialistii din domeniu nu vor , ca nu este deontologic ???
Ma bat cu morile de vant???
Va rog concret !
Ma documentez si perpelesc de 7 zile.
Am cerut o opinie , sperand intr-o SCLIPIRE.
Astept raspunsul unei firme din afara, dar va fi crezuta de instanta din Romania daca imi este favorabila ???
MESAJUL ESTE PENTRU CEI NAIVI CA MINE ,CARE CRED IN JUSTITIE,IN POLIGRAF INCA CRED, DAR NU IN PSIHILOGII ACESTORA.
Dezamagirea este complecta.
De doi ani si jumatate ,am trecut prin furia nedreptatii, apoi prin speranta ca se va vedea dreptatea , dar totul se naruie, ce ramane inevitabil ,? .
Cum am spus si mai sus, parerea mea este sa va angajati un avocat bun, pentru ca ma indoiesc ca v-ar fi indemnat sa faceti acest test. Incercati alaturi de el sa obtineti retestarea, daca considerati ca este oportun (psihologul a doua oara poate fi la fel de abuziv ca primul, mai ales daca afla rezultatul primului test).

Alte discuții în legătură

Test poligraf caradis caradis Buna ziua. Am avut o plangere la politie de inselaciune care acum s-a transformat in abuz de incredere. In opinia mea nu este nici una nici alta . O ruda mi-a ... (vezi toată discuția)
Testul poligraf ContSters211662 ContSters211662 Am si eu o nelamurire ...... Cum se pun intrebarile la detectorul de minciuni ? Cam cate intrebari se pun la detector ? Exista un numar de intrebari standard ... (vezi toată discuția)
Poligraf ragaliemariana ragaliemariana Va rog ajtati-ma cu o litera de LEGE. La CA a fost admis testarea poligraf, am primit raportul nrgativ dar insotir de o singura diagrama( in loc de 3 ca au ... (vezi toată discuția)