AVLIL a scris:
Antoanela, e ok ca fiecare ne sustinem parerea, dar o bucata de argument ar ajuta enorm. Ca tot intreb de diferenta si nu spui nimic... opinia CSM... nimic.
Chiar, text legal pentru incredintare/reincredintare va fi? Cum zice si bpcs.
Avlil,
1. Apreciez ca am justificat destul.spre deosebire de alti consultanti,eu am dat chiar si definitiile legale ale celor doua notiuni si nu cred ca trebuie sa-mi repostez mesajul doar pentru ca nu a fost citit. Cat despre opinia CSM , ea a fost postata pe site.Se observa ca, in ce priveste temeiul privind o eventuala
actiune in instanta privind custodia comuna , nici macar in acesta opinie( care nu este izvor de drept), aceasta nu exista.
Pe de alt parte, am postat( din nou nu sunt de vina ca nu s-a citit) ca nu nu mai doresc sa particip la discutii ( cu miros de adresare la persoana) in contradictoriu, cu atat mai mult cu cat , dupa parerea mea, si din cate se vede si din mesajele utilizatorilor s-a creat destula confuzie. A se vedea mesajul utilizatoarei care e disperata ca se vor lua, prin invocarea custodiei comune, toti copiii incredintati si vor ramane fara pensii alimentare .
Paradoxal, opinia mea, privind prevederea custodiei comune in noul cod, am observat ca nu este singulara, cu atat mai mult cu cat exista si alti colegi care au argumentat( si au si motivat pe cod, nu pe
miros) in acelasi sens.
2 In ce priveste solicitarea de a oferi temeiul juridic,Conform regulamentului nu am obligatia de a raspunde tuturor mesajelor postate pe forum, ci o fac in masura disponibilitatii, ca toti cei ce activeaza aici.( printre care te numeri si tu)
3. oare nu ar fi fost mai util, ma intreb, ca in loc sa-mi sugerezi sa ofer eu un raspuns / temei legal , daca tot ai vazut mesajul , sa-l oferi tu?