raLara.03 a scris:
ei bine m-am intors si eu dupa esecul de la examenul pe post de grefier... azi cred ca ma apuc de invatat, nu stiu la ce in schimb.
Ar fi destul de rau sa fie in aceeasi perioada ambele examene!!! pentru ca multi candidati vor sa incerce atat la INM cat si la barou... ce e in capul lor?! Si chestia asta cu invatatul dupa vechiul cod, hmm nu mi se pare a buna, sunt de acord cu ce a spus cineva si mare mi-ar fi mirarea sa nu cumva sa ne trezim inainte de examene cu o surpriza neplacuta dar destul de previzibila:tooth::NCC
Se stie sigur ca nu se va da in feb.? si ca va coincide ca data cu examenul de la magistratura? sa nu imi fac sange rau degeaba.
Va doresc spor!
Și eu mi-am făcut sânge rău, deoarece aș fi sperat la un examen în februarie, mai ales că erau foarte multe zvonuri pe această temă. Îți recomand să începi cu penalul sau procedura penală, să lași la urmă civilul. Poate se vor mai limpezi apele.
Nu se știe nimic sigur, însă cineva a postat un mesaj pe ”barou 2011” exact pe această temă, că nu se va organiza sigur în februarie, că se vrea examen odată cu INM, că sunt șanse să se dea tot după vechiul cod, că nu se va renunța la sinteză etc.