Buna ziua.Sunt insarcinata in luna a 4-a.Am un stagiu de cotizare de 12 ani,dar problema este ca in perioada 05-10-2007 si 11-05-2008 am o intrerupere de 7 luni.Din 12-05-2008 mi-am reluat activitatea dar pana in prezent am doar 5 luni de cotizare.As vrea sa stiu daca pot lucra pana in luna a 8-a de sarcina ,si dupa aceasta perioada sa beneficiez de cele 126 zile.?
Multumesc.
dar veniturile din dividende? care este procedura pentru a fi luate in calcul? eu am de luat dividende de la o firma unde sunt asociat, pentru anul trecut.
Nici.
Normele metodologice ale OUG 148/2005:
Art. 5. - Veniturile din salarii, din activităţi independente şi din activităţi agricole prevăzute la art. 1 alin. (3) din ordonanţa de urgenţă, denumite în continuare venituri, sunt cele definite la art. 55 alin. (1) şi (2), art. 46 alin. (1)-(4) şi la art. 71 din Legea nr. 571/2003 privind Codul fiscal, cu modificările şi completările ulterioare, şi reprezintă valoarea obţinută după aplicarea cotei de impozitare asupra venitului impozabil stabilit conform legii, corespunzător fiecărei categorii de venit
Veniturile profesionale care se iau in calcul sunt cele definite la art. 55 alin. (1) si (2), art. 46 alin. (1)-(4) si la art. 71 din Legea nr. 571/2003 - Cod Fiscal.
Buna ziua.As avea o intrebare.Cand trebuie sa dau hartiile pentru indemnizatie pentru copil.Cand sunt inca insarcinata sau dupa ce nasc si unde trebuie sa merg.Mai am o luna si nasc si nu stiu ce hartii imi trebuie.Va multumesc.