r.gabi a scris:
Declaratia partii vatamate este stringent necesara intr-un ansamblu probatoriu"beton" care sa poata fi avut in vedere pentru i se intocmi dosar penal tatalui agresor sexual.
Pe de alta parte , unele dintre probele la care va referiti dvs , inregistrarile pot fi mixate sau "contrafacute" prin diverse metode tehnice si deci acestea trebuie expertizate pentru a li se verifica autenticitatea si veridicitatea.
La acele inregistrari, convorbiri inregistrate mai exact, am asistat atat eu cat si alte doua persoane, care pot depune marturie in caz ca exista acest dubiu ca ar fi trucate, ca ar fi fost "contrafacute".
Sa fim seriosi, daca s-ar truca atat de usor niste convorbiri telefonice toti ar regurge la asa ceva. Oricum in urma unei expertize tehnice s-ar dovedi ca sunt cat se poate de reale..timbru vocal, interpretarea celor spuse, emotiile, pentru ca intr-o convorbire apar schimbari de ton vocal, apar plansete, un psiholog care se ocupa cu interpretarea acelor discuti poate confirma ca acel dialog este rezultatul unor intamplari pe care chiar convorbirea le-a dezvaluit.
Sunt persoane carora fetita li s-a plans ca nu poate sa duca lupta pana la sfarsit, ca a trebuit sa cedeze presiunilor.
Deci daca dumneata "
r.gabi" spui ca , inregistrarile si marturiile acelo rpersoane nu sunt probe concludente, atunci, in situatia de fata, ce probe ar fi mai concludente decat cele de fata????
Declaratia victimei sa fie cea mai importanta??
Oare daca ar fi existat declaratia ei fara sa existe celelalte probe: inregistrari, martori, etc..cum cantarea??? Atunci fac pariu ca declaratia ei nu era de ajuns pentru ca trebuia probata, evident.
Dar cum exista acele probe dar nu si declaratia ei(desi a existat una destul de detaliata la plangerea precedenta, declaratie in care mentiona fiecare episod, cum a inceput totul, unde se petreceau, cand, cum etc) probele alea nu sunt concludente???
Ciudata justitia asta.
M a gandesc ca o proba video nu se mai putea contesta, nu?
Sa nu uitam faza cu presedintele nostru iubit, care era sa scape pe motiv ca ar exista un "pixel albastru"..deci ..pana la urma dam in penibil.
Da..un avocat istet ar putea interpreta acele inregistrari, in cazul in care se aduce foaia cu rezultatul ca inregistrarile sunt adevarate(fara pic de indoiala sunt, fiin marotri la acea discutie inregistrata) ..
Reamintesc, si Ghita de la coltul strazii, daca ar asculta acele inregistrari si-ar da seama ca acolo s-a petrecut ceva.
Daca cineva e specializat in a da verdicte, eu pot sa-i pun la dispozitie acele inregistrari, care nu dureaza mai mult de 5 minute, sa le asculte..o sa va dispara orice urma de indoiala cum ca ar putea fi trucate.Daca aveti nevoie de ele..mi le puteti cere, le trimit pe un mail, sau le pot atasa undeva..nu stiu daca se poate pe site.
Ciudat cu probele, cand sunt ele concludente si cand nu???
Deci, sunt foarte avantajati infractorii de aceasta Justitie.
Ai probe, exista suspiciunea ca sunt trcucate, expertizati-le dragilor, asta va e meseria.
Se va dovedi ca nu sunt trucate, o sa intervina interpretarea, alt avantaj de care poate profita infractorul.
Pfff...Va multumesc pentru lamuriri si pentru viitoarele lamuriri.!!!