vladfesan a scris:
ne cereti acum sa facem foarte foarte multe supozitii... sfatul meu e sa nu publicati nicaieri pe internet inregistrarea respectiva - o data ajunsa pe internet cine stie unde poate sa ajunga iar fata, chiar cu parintii amandoi in inchisoare, are dreptul la intimitate.
Nu o ajuta deloc dar deloc un mare tam tam pe chestia asta ... trebuie sa fie o cercetare a OCP in conditii de intimitate totusi (copii abuzati care au ajuns OK sunt multi dar copii abuzati pe care toti ii arata cu degetul si le zice 'uite abuzatu' sunt expusi unor mari riscuri).
asa ca parerea mea este ca va consumati pe forum degeaba, trebuie sa faceti denuntul ala, sa dati tot suportul si sa puneti tot pe masa si cam asta e tot ce puteti face.
Cred eu ca doar niste inconstienti ar spune "uite abuzata"..sa fim seriosi..doar niste inconstienti ar rade de asa ceva, dint contra, cei ce stiu, ar trebui sa o ajute sa treaca peste, sa o aprecieze pentru curajul de a-si denunta tatal, nu sa o ia in deradere..stiu ca oamenii sunt rai, de asa ceva doar un om cu probleme ar rade, sincer.
Vreau sa fac acel denunt, cred ca e cea mai mare dorinta..dar vreau sa cunosc toti pasii, vreau sa stiu dinainte ce sa fac, plus ca daca printr-o intamplare macabra el ar scapa, eu sigur o sa am de suferit, deci ma pun oarecum intr-o situatie dificila.
O sa ajung din "salvator" o victima..oricum sunt transformat in personaj negativ de "mama" ei , ca eu sunt cel care vrea sa le distruga familia..Daaaaa ..cum sa nu, sunt atat de idiot incat sa ma joc cu astfel de lucruri care mi-ar pune mie libertatea in pericol daca as inventa totul, sa fim seriosi.
Nu ma descarc aici, vreau doar sa stiu cum sa procedez, de-aia dau si toate detaliile, vreau sa stiu sigur daca faptul ca fata nu va recunoaste nici in ruptul capului, vreau sa stiu daca exista sanse si asa sanse ca adevarul sa iasa totusi la iveala...din punct de vedere al probelor, nu vad de ce simplul fapt ca ea nu mai vrea sa recunoasca ..sa nu se ajunga la un rezultat logic, adica condamnarea acelui individ.
Sa fie el atat de puternic psihic? incat sa nu cedeze in urma audierilor cu toate probele pe masa? sau fata, sa nu cedeze avand atatea probe care dovedesc abuzurile?
Daca il vor achita, atunci Justitia nu e perfecta, fapta exista, trebuie dovedita, si cred eu, ca sunt mai mult de 70% sanse sa fie dovedita.
In caz ca nu voi rezolva nimic pe cale legala, exista si alte cai.Nu tolerez asemenea specimene, asa cum majoritatea nu-i tolereaza pe acesti monstrii.
O sa plateasca intr-un fel sau altul acel individ.
Fata se simte vinovata, iar faptul asta, ii da puterea sa minta cu mare convingere.
As renunta sa ma mai implic, dar nu pot, am fost langa ea cand povestea si pufnea in plans, am fost langa ea cand primea acele telefoane in care nenorocitii aia se jucau cu mintea ei.
Cel mai socant a fost cand "mama" a amenintat-o ca o va interna intr-un centru de plasament daca isi va baga tatal in puscarie..exista mesajele si convorbirile in care isi ameninta copilul..dar bineinteles, nu or sa fie deajuns, in primul rand pentru ca ei au multi bani, daca aceasta intamplare se producea intr-o famile dezorganizata, saraca, el era de mult dupa gratii..asa se intampla mereu, cei saraci sunt judecati mai repede,, probele erau de ajuns sa-l condamne daca el era vreun betiv sarantoc..chiar acei comisari de la sectia aceea de politie s-au schimbat la fata cand fetita le-a spus ca tatal ei e maior-comandant in armata.
Stiu ca doar atat pot face, sa denunt fapta si sa administrez toate probele, dar ma simt atat de descurajat cand aflu ca o sa ma zbat degeaba..cele doua persoane care au fost de fata cand fata a avut acele convirbiri cu tatal ei se tem sa depuna marturie, sper sa o faca, sper din suflet sa depuna marturie.
Inainte sa fac denuntul(
sper cat de curand, stau si prost financiar motiv pentru care nu ma pot deplasa in judetul respectiv , am inteles ca e cel mai bine sa fac denuntul la procurorii care apartin de judetul in care s-a petrecut fapta, pot da mai multe detalii, pot discuta cu ei fata in fata) vreau sa dau de fata , daca am putut sa o conving in prima faza sa faca ce trebuie, sper sa pot sa o conving si acum sa faca ce trebuie, stiu ca o sa-mi spuna ca o sa-i fie greu fara sprijinul lui financiar, dar nu e chiar asa, e singura la parinti, mama ei se poate descurca sa o creasca, nu doar el e stalpul in acea familie.
Mama ei e incredibil de incapatanta, inconstienta defapt..in caz de ancheta, si ea ar putea fi trasa la raspundere, fetita ar ramane fara parinti, cred ca asta i-au si explicat cei doi..fata nu o sa mai aiba parinti, dar sincer, decat doi monstrii, mai bine te lipsesti.
Daca mama ei era atat de ubitoare pe cat se da, il alunga pe nenorocit din casa, faptul ca nu a facut macar lucrul asta, o face la fel de vinovata ca si el!!!!