Schimbam ceva cu ce?
Aceasta este marea intrebare...
Se poate revizui constitutia si sa se treaca la monarhie.Ramane de vazut insa ce se va vota in caz de referendum...
Apoi, daca vor exista noi proteste deoarece nu ne place monarhia se poate reveni la vechea forma de organizare...
Argumentul republicanilor nu are niciun fundament! Parerea mea....de ce ar fi repubica mai democrata Decat monarhia?! Nu vorbim repet de monarhia absolutista.....nu mai exista asa ceva.....
Daca suntem in intarziere o astfel de consultare a poporului la nspe ani ne ar intarzia si mai mult datorita celor expuse mai sus in Mesajul meu anterior.....peschesul catre inalta poarta transformata azi in grupuri de interese politico economice....
Dreptul poporului de a fi intrebat ar avea rezultatul celui ce da mai mult....
Nu, nu va conta cine da mai mult.
Oamenii vor intelege la un moment dat ca un miel si o paine nu ii poate cumpara deoarece daca nu vor fi morti de foame ca acum nu vor mai depinde de asa ceva.
Dupa parerea mea, unii dintre ei traiesc ca in Evul Mediu in prezent.Ma refer la cei de la sate.
Si cei care dau de mancare pentru alegeri si fac promisiuni desarte vor fi afectati.
In 5, 7 sau 10 ani poporul va intelege.
Poporul are deja experienta celor 22 de ani de pana acum...
In prezent, poporul se bucura de putina mancare pentru ca nu are.
Ideea este ca in viitor nu vor mai fi asa de disperati pentru ca nu vor mai fi flamanzi.
Romania are potential pentru a creste nivelul de trai dar daca nu se face nimic concret in acest sens degeaba...
Pana sa inteleaga acest lucru va mai dura....cu burta goal a este greu.....si deocamdata poporul are burta goal a si o va mai avea...pt ca indiferent cine va veni si Maine nu va curge lapte si miere...vezi contextul actual intern si international.
Este evident faptul ca nu se poate face intr-o zi ceva ce nu s-a facut in 20 de ani.
Daca lucrurile reintra in normal nu vor mai avea burta goala.
Romania nu este o tara saraca. Ea are resurse.
Din cauza coruptiei s-a distrus tara.
Coruptia va avea prima probleme.
Graul nu cred ca se va mai vine pe 1 leu si apoi sa fie recumparat de Romania pe 3 lei...
Poporul va vedea anumite lucruri...nu va auzi doar vorbe...ca in prezent...
Asa sper si eu.....insa de la speranta pana la fapte.....si de la Republica la monarhie tinand cont de prezent....este cale lunga.....
Oricum monarhia are de castigat cu oameni ca dvs!:)